Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Θα "τρέξει" γρήγορα η μελέτη - Όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας θα μεταφερθούν στο στρατόπεδο!

Τρίπολη | Θα "τρέξει" γρήγορα η μελέτη - Όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας θα μεταφερθούν στο στρατόπεδο!

Σε περιφερειακό διοικητικό κέντρο θα μετατραπατεί το στρατόπεδο της Τρίπολης, για το οποίο υπήρξε συμφωνία να παραχωρηθεί από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να στεγάσει τις υπηρεσίες της.

Ο Περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, είπε ότι έχουν παραχωρηθεί κτίρια 6.000 τετραγωνικών μέτρων του στρατοπέδου στην Περιφέρεια και θα γίνει γρήγορα μία μελέτη, με στόχο οι υπηρεσίες της Περιφέρειας από 11 διάσπαρτα και ακατάλληλα κατά βάση κτίρια να μεταφερθούν όλα συγκεντρωμένα σε ένα σημείο!

«Τα ενοίκια που πληρώνουμε για να νοικιάζουμε γραφεία είναι 1.000.000 το χρόνο. Με τα ενοίκια μιας θητείας μπορούμε να κάνουμε ανακατασκευή των κτιρίων που θα στεγαστούν οι υπηρεσίες μας» έχει πει παλαιότερα ο κ. Νίκας.

Ένας άλλος λόγος που «τρέχει» αυτή τη διαδικασία η περιφέρεια είναι και η κυκλοφοριακή ανάσα που θα δοθεί στην Τρίπολη, διότι σήμερα οι υπηρεσίες είναι διάσπαρτες μέσα στην πόλη.

© www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ . ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΝΑΣΑ . ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ . ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...