Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η πρώτη δήλωση Βλάση για την είσοδό του στην Κυβέρνηση | "Δεν είναι ώρα για τίποτε άλλο πέρα από σκληρή δουλειά"

Η πρώτη δήλωση Βλάση για την είσοδό του στην Κυβέρνηση | "Δεν είναι ώρα για τίποτε άλλο πέρα από σκληρή δουλειά"

Στην αξιοποίηση του βουλευτή Αρκαδίας  της ΝΔ Κώστα Βλάση προχώρησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τοποθετώντας τον στην κρίσιμη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών, με αρμοδιότητα για τον Απόδημο Ελληνισμό.

Ο κ. Βλάσης είναι ένα πολιτικό πρόσωπο που έχει στενούς δεσμούς με την Ομογένεια, άλλωστε κάθε χρόνο βρίσκεται κοντά στους Αρκάδες της Αμερικής (και όχι μόνο), έχοντας αναπτύξει πολύ στενές σχέσεις με τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό.

Με αυτή την απόφαση του κ. Μητσοτάκη, ο Κώστας Βλάσης αξιοποιείται σε μια πολύ σημαντική κυβερνητική θέση.

Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΛΑΣΗ

"Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις αμέτρητες ευχές σας και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μου. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου προκειμένου να δικαιώσω τις προσδοκίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που μου εμπιστεύτηκε τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού.

Η τιμή για μένα είναι μεγάλη και η ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη, γι’ αυτό τώρα δεν είναι ώρα για τίποτε άλλο πέρα από σκληρή δουλειά, ώστε ενωμένοι να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για τους Έλληνες όπου κι αν αυτοί βρίσκονται, στην Ελλάδα αλλά και σε κάθε γωνιά της γης."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...