Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καλή θητεία | Πρόεδρος στην Εταιρεία "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε." ο Τίμος Κατσίπος!

Καλή θητεία | Πρόεδρος στην Εταιρεία "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε." ο Τίμος Κατσίπος!

Πρόεδρος στην Εταιρεία "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε." διορίστηκε ο Αρκάς Πολιτικός Μηχανικός, Τίμος Κατσίπος, με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Υποδομών.

Το "Καλημέρα Αρκαδία" έχει τις λεπτομέρειες.

Πρόκειται για μία σημαντική θέση, αφού η εν λόγω Εταιρεία προέκυψε από τη συγχώνευση τριών δημόσιων κατασκευαστικών εταιρειών: της ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ [υπεύθυνη για την κατασκευή και τον εξοπλισμό νοσοκομείων], της ΟΣΚ ΑΕ με τις διευρυμένες της αρμοδιότητες [υπεύθυνη για την κατασκευή και τον εξοπλισμό σχολείων καθώς και με την αρμοδιότητα για την υλοποίηση των εν εξελίξει έργων της Κτηματικής Εταιρείας Δημοσίου ΚΕΔ ΑΕ] και της ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ.

Ο κ. Κατσίπος αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή, αφού πρόκειται για άνθρωπο που γνωρίζει το αντικείμενο, ως Πολιτικός Μηχανικός, ενώ έχει και σημαντική εμπειρία, αλλά και διάθεση να εργαστεί και να προσφέρει το καλύτερο δυνατό ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της Εταιρείας.

Από την πλευρά μας, ευχόμαστε καλή θητεία και κάθε επιτυχία στον κ. Κατσίπο, ο οποίος ανέλαβε προσφάτως τα νέα του καθήκοντα.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Η ΚτΥΠ ΑΕ είναι μια πρωτοπόρος κατασκευαστική δημόσια εταιρεία ιδιωτικού δικαίου.

 

Η ΚτΥπ ΑΕ που δημιουργήθηκε το Νοέμβριο 2013 είναι το προϊόν της συγχώνευσης τριών δημόσιων κατασκευαστικών εταιρειών: της ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ [υπεύθυνη για την κατασκευή και τον εξοπλισμό νοσοκομείων], της ΟΣΚ ΑΕ με τις διευρυμένες της αρμοδιότητες [υπεύθυνη για την κατασκευή και τον εξοπλισμό σχολείων καθώς και με την αρμοδιότητα για την υλοποίηση των εν εξελίξει έργων της Κτηματικής Εταιρείας Δημοσίου ΚΕΔ ΑΕ] και της ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ [υπεύθυνη για την κατασκευή και τον εξοπλισμό δικαστηρίων και σωφρονιστικών καταστημάτων].

Η δημιουργία της ΚτΥπ ΑΕ απαντά στην ανάγκη υλοποίησης δημόσιων κτιριακών υποδομών με τους πλέον ευνοϊκούς όρους για το δημόσιο συμφέρον τόσο στους κλάδους της υγείας, της παιδείας και της δικαιοσύνης [από 01.08.2015] όσο και σε οποιονδήποτε άλλο τομέα ανακύψει ανάγκη. Ο επιμερισμός ευθυνών μεταξύ διαφορετικών φορέων για ένα και μοναδικό αντικείμενο –τις δημόσιες κτιριακές υποδομές– δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση πόρων χωρίς κοινωνικές επιπτώσεις ήταν σημαντική η δημιουργία μιας ενιαίας εταιρείας του δημοσίου, υπεύθυνης για όλες τις κρατικές κτιριακές υποδομές.

Κύριες πηγές χρηματοδότησης της ΚτΥπ ΑΕ είναι o τακτικός κρατικός προϋπολογισμός και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων [ΠΔΕ], ενώ χάρη στο αντικέιμενο και την ποιότητα των έργων, συχνή είναι η δανειοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων [ΕτΕπ, www.eib.org] καθώς και η επιλεξιμότητα για επιδοτήσεις από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Το έργο της ΚτΥπ ΑΕ εποπτεύεται από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων [www.yme.gr] το οποίο ανάλογα με τον κλάδο στον οποίο ανήκει κάθε υλοποιούμενο έργο συμβουλεύεται και συνεργάζεται με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων [www.minedu.gov.gr], το Υπουργείο Υγείας [www.moh.gov.gr], το Υπουργείο Δικαιοσύνης [www.ministryofjustice.gr], ή με οποιαδήποτε άλλη δημόσια αρχή είναι σχετική με το εκάστοτε έργο.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας "ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.", το οποίο διορίσθηκε με την με αριθμό πρωτ. Δ4δ/οικ. 84110/18.11.2019 (Φ.Ε.Κ. 969/Υ.Ο.Δ.Δ./18.11.2019) Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών & Υποδομών και Μεταφορών, με θέμα «Παύση μελών και ορισμός νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας με την επωνυμία "ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε."». 

Πρόεδρος ΔΣ: Τιμολέων Κατσίπος, Πολιτικός Μηχανικός

Διευθύνων Σύμβουλος: Αθανάσιος Γιάνναρης, Πολιτικός Μηχανικός

Μέλη ΔΣ:

Ευάγγελος Λάϊος , Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Ξάνθιππος Κοροβίνης, Νομικός

Βασίλειος Ζαπάντης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Αλεξάνδρα Κάρλε, Οικονομολόγος

Δήμητρα Κοτσάνη, Αρχιτέκτων Μηχανικός [εκπρόσωπος Σωματείου εργαζομένων]

© www.kalimera-arkadia.gr 

10 σχόλια

  • ΣΑΟΛΙ
    ΣΑΟΛΙ Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 13:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ.....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 09:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ , ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ . ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 6.500 ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ .....ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ .....ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΝΙΚΑΣ . ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΜΕ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΠΑΝΤΩΣ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 07:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά ο Νίκος πουθενά γιατί στην απέξω....εκτός εάν έχουμε τοποθέτηση της τελευταίας στιγμής

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Η πολιτευτης της προηγουμενης χρονιας εχει μερες να γραψει και ανυσηχω θα στοχαζεται την επομενη της κινηση. ο Τσιπρας κάνει ανοιγματα μονον στην κεντροαριστερα δεν πρεπει να κανει και στην δεξια για να μαζεψει οτι εχει απομεινει απο τα ορφανα του μητσοτακη ρε παιδια. τι θα κανει η εξυπνη που ειναι οξω απο το μαντρι θα παει τελικα στον Τσιριζα εχω μεγαλη αγωνια και θα καθουνται διπλα διπλα με τον Τασο αλλη αγωνια και αυτη το δραμα του Τασου πως θα το ξεπερασει!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    O ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ . ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ......ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι αξιοποιήθηκαν στη ΝΔ.
    Ο Γιαννακόπουλος ΑΚΟΜΗ!!!!!

  • ........
    ........ Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια και καλή πρόοδο να έχεις!!! Η γνώση και η καλή δουλειά και εργατικότητα είναι κάτι που σε διακρίνει σίγουρα. Μπράβο σου. ...

  • οργισμένος
    οργισμένος Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 16:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι που "αγαπάνε" τη ΝΔ χρησιμοποίησαν την κομματική καρέκλα για προσωπική ανέλιξη.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους "άξιους " Αρκάδες

  • Ηλιας
    Ηλιας Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανένας δεν χάθηκε, όλοι τις ΝΔ βρήκαν θέση στο 1ο εξαμηνο....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    μπραβο συνχαρητηρια καλη θητεια !!
    εξαιραιτικη ποιοτητα ανθρωπου!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...