Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πολύ κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Πέτρου - Τεράστια τα έξοδα, χρειάζονται 150.000 €

Πολύ κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Πέτρου - Τεράστια τα έξοδα, χρειάζονται 150.000 €

Ο Πέτρος 17 ετών από την Μεγαλόπολη Αρκαδίας πάσχει από βαριάς μορφής καρδιακή ανεπάρκεια.

H Μη Κυβερνητική Οργάνωση Care "Νοιάζομαι" ανακοίνωσε ότι ο Πέτρος βρίσκεται στο Boston Children’s Hospital όπου υποβλήθηκε σε μία μεγάλη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς μετά ο Πέτρος μπήκε στην Εντατική για πολλές μέρες. Λόγω του ότι οι πνεύμονες του είχαν συγκεντρώσει πολύ υγρό και αίμα έτσι αναγκάστηκαν να προβούν ξανά σε νέα εγχείρηση, όπου και αφαίρεσαν ένα μισή λίτρο υγρών από τους πνεύμονες. Η κατάσταση υγείας του παιδιού εξακολουθεί να είναι πολύ κρίσιμη !
Ο κόστος για την πρώτη επέμβαση είναι 240.000 δολάρια και τα έξοδα για την εντατική 70.000 δολάρια τα έξοδα για το δεύτερο χειρουργείο και τα νοσήλια δεν το γνωρίσουνε ακόμα. Η οικογένεια έχει με διάφορους τρόπους καταφέρει να μαζέψει περίπου 150.000 ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε είναι μεγάλο το ποσό που χρειάζεται ακόμα.

Ο ΕΟΠΥΥ απέρριψε την αίτηση να καλύψει τα έξοδα γιατί θεώρησε ότι θα πρέπει να περιμένει 4 χρόνια για να γίνει μεταμόσχευση, άλλα μέχρι τότε από ότι είπανε οι ιατροί στην Βοστόνη δεν θα άντεξε το σηκωτή του λόγο φαρμάκων.
Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς, με Αριθμό λογαριασμό 5701094254121 η ΙΒΑΝ : GR16 0172 7010 0057 0109 4254 121
Όνομα : Φιλανθρωπικό Σωματείο Νοιάζομαι. Από εξωτερικό SWIFT-BIC: PIRBGRAA Όνομα: Filanthropiko Somateio Noiazomai Πρέπει να γράψετε το όνομα Πέτρος Αθανασιάδης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...