Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χριστούγεννα στην Τρίπολη με ... ξεχωριστή θέση | Το σποτ των εκδηλώσεων! (vd)

Χριστούγεννα στην Τρίπολη με ... ξεχωριστή θέση | Το σποτ των εκδηλώσεων! (vd)

Το τηλεοπτικό σποτ για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Τρίπολη παρουσιάζει το "Καλημέρα Αρκαδία". Η Τρίπολη φοράει τα γιορτινά της και σάς καλοσωρίζει.

Δείτε το!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δείτε το πρόγραμμα

Από 21 Δεκεμβρίου 2019 έως 04 Ιανουαρίου  2020 Πλατεία Άρεως

Χριστουγεννιάτικο Χωριό - Πλατεία Άρεως

Το χωριό της χαράς στην Πλατεία Άρεως υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο παγοδρόμιο και στα σπιτάκια των λιχουδιών. Δράσεις για όλους, εικαστικές δραστηριότητες για παιδιά, αφηγήσεις παραμυθιών με το Μολυβένιο Στρατιώτη, τον Σκρούτζ το γνωστό τσιγκούνη των Χριστουγέννων... Ο Άγιος Βασίλης περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά και ζεστά χαμόγελα τους επισκέπτες στο ξύλινο σπιτάκι του. Τα παιδιά φιλοτεχνούν Χριστουγεννιάτικες κάρτες οι οποίες θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο προσωπικό Email του Άγιου Βασίλη από το γραφείο των ξωτικών και θα παίρνουν το επίσημο αποδεικτικό αποστολής!

Θεματικό Πάρκο

Η Πλατεία Άρεως στολισμένη με Χριστουγεννιάτικες φιγούρες και δεντράκια, πολύχρωμα λαμπιόνια και στολίδια θα φιλοξενήσει ένα ξεχωριστό εορταστικό πάρκο για μικρούς και μεγάλους με Παγοδρόμιο, Καρουζέλ, φουσκωτά παιχνίδια ενώ τα ξωτικά, οι κλόουν, οι νεράιδες και οι ξυλοπόδαροι θα σκορπίζουν στιγμές διασκέδασης.

Χριστουγεννιάτικο τρενάκι

Και φέτος το χριστουγεννιάτικο τρενάκι ταξιδεύει κάθε μέρα στους δρόμους της πόλης μας με αφετηρία την πλατεία Πετρινού.

Πρόγραμμα διαδρομών: Στις 11 Δεκεμβρίου 2019 στο άναμμα του δέντρου της πόλης. Καθημερινά από 15 Δεκεμβρίου 2019 έως 4 Ιανουαρίου 2020 πρωί 10:30-13:30 και απόγευμα 17:00 με 20:00.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου Ώρα 15:00 Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ

Τα κρουστά των Χριστουγέννων

Μουσικό Χριστουγεννιάτικο δρώμενο με κατασκευή κρουστών μουσικών οργάνων από τα παιδιά χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά.

Η δράση θα περιλαμβάνει δύο στάδια: το πρώτο της κατασκευής ενός μουσικού οργάνου με «άχρηστα» υλικά που θα κατέληγαν στα σκουπίδια (κουτάκια αναψυκτικών, καπάκια, χάρτινες συσκευασίες κ.α.) αλλά και υλικά από τη φύση (ξύλα, καρπούς κ.α.) και το δεύτερο τη διδασκαλία ρυθμικών μοτίβων ενώ θα ολοκληρώνεται με την εκτέλεση ενός μουσικού έργου με τη συμμετοχή των παρευρισκομένων.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου Ώρα: 18:00 Πλατεία Πετρινού

Άναμμα Δέντρου

Συναυλία Πάνου Μουζουράκη

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, στην πλατεία Πετρινού ο Δήμαρχος Τρίπολης, μαζί με όλους τους δημότες θα ανάψει τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η Mary Poppins με το εντυπωσιακό της φόρεμα σκορπίζει μαγεία και χαμόγελα, όντας η οικοδέσποινα και η κεντρική παρουσιάστρια της γιορτής!

Επιβλητικός και χαρούμενος, ο ξυλοπόδαρος φορώντας ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη στολή, θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους θα τους διασκεδάζει με τα αστεία πειράγματά του και δημιουργεί μικρές εστίες παιχνιδιού. Παράλληλα θεατρική παράσταση δρόμου και performing act με ζογκλέρ θα εντυπωσιάζουν με τα κόλπα του για μικρούς και μεγάλους. Παραστάσεις παντομίμας του πνεύματος των Χριστουγέννων, Face Painting από ξωτικά και ο Άι Βασίλης με το ξωτικό του, θα διηγούνται χριστουγεννιάτικες ιστορίες, ενώ το σιντριβάνι σοκολάτας στην Πλ. Πετρινού θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους.

Ώρα: 20:00

Συναυλία με τον γνωστό καλλιτέχνη Πάνο Μουζουράκη και το μουσικό του σχήμα θα ολοκληρώσει την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου Ώρα 20.00 Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Κάρολου Ντίκενς από το Λύκειο Ελληνίδων

Η Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ντίκενς που ζέστανε τις καρδιές των ανθρώπων συνδυάζεται με την ελληνική παράδοση, με τα κάλαντα και τους χορούς Το Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης δίνει στη γιορτή της αγάπης και της συμπόνιας, μια ιδιαίτερη αφήγηση, διδάσκοντας πως το πνεύμα των Χριστουγέννων πρέπει να κυριαρχεί όλο τον χρόνο στις σχέσεις των ανθρώπων.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου Ώρα: 19:00 Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Τα μαγικά φλουριά των Χριστουγέννων»

Παρουσίαση θεατρικής παιδικής παράστασης με Χριστουγεννιάτικο θέμα βασισμένης στην Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Τρίπολης.

Μια ιστορία που διδάσκει την επίδραση του πνεύματος των Χριστουγέννων σε κάθε άνθρωπο, καθώς και τη μαγεία, το γέλιο και τη χαρά, που μπορεί να προσφέρει στους μικρούς μας φίλους αλλά και στους μεγαλύτερους

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου Ώρα: 19:30 Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

«Ταξιδεύοντας με ένα πιάνο»

Το Αττικό Ωδείο Τρίπολης οργανώνει μαθητική συναυλία, στην οποία παίρνουν μέρος μαθητές και μαθήτριες του Ωδείου από την Προκαταρκτική μέχρι την Ανωτέρα σχολή.

Θα ερμηνευθούν έργα σόλο και έργα για τέσσερα χέρια από την κλασσική και ρομαντική περίοδο.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου Ώρα: 17:30 & 19:30 Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Τα Χριστούγεννα του Καρυοθραύστη»

Ο Καρυοθραύστης, το απόλυτο έργο των γιορτών που κατέχει την δική του ξεχωριστή θέση στην καρδιά παιδιών και μεγάλων, αυτά τα Χριστούγεννα θα παρουσιαστεί στη μαγική θεατρική εκδοχή του.

Παραμονή Χριστουγέννων στο σπίτι της μικρής Κλάρας, όταν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα, τα παιχνίδια ζωντανεύουν και γιορτάζουν τα δικά τους Χριστούγεννα.

Ο Καρυοθραύστης - δώρο του θείου των παιδιών - γίνεται ένας όμορφος πρίγκιπας που ταξιδεύει μαζί με την Κλάρα και με την βοήθεια των παιδιών-θεατών στην Ονειροχώρα...

Διασκευή για το Θέατρο: Αλέξανδρος Δουμάς, Επιμέλεια κειμένου - Θεατρική διασκευή: Φώτης Σπύρος, Σκηνοθεσία: Νίκος Χρηστίδης, Σκηνικά -Κοστούμια: Ανθή Πετρουλάκη, Θεατρικές Κατασκευές-Σκηνικά Αντικείμενα: Νάγια Ζαχαράτου, Χορογραφίες: Ηλίας Μπαγεώργος

Θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις απογευματινή στις 17:30 και βραδινή στις 19:30.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου Ώρα: 18:00 Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΟ LUIGELO

«Ο Μάγος και η παρέα του»

Παρουσίαση θεατρικής παιδικής παράστασης στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης που θα περιλαμβάνει ένα τρυφερό διασκεδαστικό πρόγραμμα με μάγο ταχυδακτυλουργό, κλόουν, φιγούρες καρτούν από την Disneyland οι οποίοι θα χαρίσουν αξέχαστες εικόνες και θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα ο Άγιος Βασίλης, το ξωτικό και ο τάρανδος θα υποδέχονται τους καλεσμένους μοιράζοντας τους ευχές και σε έναν σάκο θα συγκεντρώνουν τις επιθυμίες των παιδιών.

Όλοι ζουν στο μαγικό παλάτι του Μάγου LUIGELO ο διάσημος ποντικός και η ποντικίνα, ο Τουίτι, ο Ντόναλντ, το ποιο διάσημο σφουγγάρι και οι άλλοι αγαπημένοι μας ήρωες...

Παίζουν οι ηθοποιοί Κωνσταντίνα Στεφανίδου, Tάκης Δρόσος, Ζωή Τριανταφυλλίδου, Μαρία Δρακοπούλου, Κωνσταντίνος Μενούνος και ο Μάγος LUIGELO

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μοντέζ, Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνα Στεφανίδου, Χορογραφίες: Δημήτρης Ιβάνωφ Μια διαφορετική, εντυπωσιακή παράσταση με ατμόσφαιρα μαγική, γεμάτη χρώμα, μουσική, μυστήριο και φαντασία που θα συναρπάσει κάθε θεατή.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου Ώρα: 18:00 Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

Η κυρά καλή και οι 12 μήνες από το Χορευτικό Όμιλο Τρίπολης

Το παραδοσιακό παραμύθι της Κυρα-Καλής, συνδυασμένο με κάλαντα, παραδοσιακές μουσικές και χορούς από όλη την Ελλάδα.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου Ώρα: 20:00 Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης

Η μικτή χορωδία του ΟΡΦΕΑ παρουσιάζει το Συμφωνικό Διήγημα από το ομώνυμο έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Στο Χριστό στο Κάστρο», σε μουσική Νικολάου Αστρινίδη. Το πρόγραμμα θα κλείσει με την παιδική χορωδία με ένα χαρούμενο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο και χριστουγεννιάτικο κάλαντα.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου Ώρα: 19:00 Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ κ’ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ «Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση»

Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι ζωντανεύει με τη συνοδεία ύμνων και καλάντων από τον Βυζαντινό Χορό της Ι.Μ. « Ο Άγιος Νεοϊερομάρτυς Λάζαρος ο Τριπολίτης» και την Παραδοσιακή χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου Ώρα: 20:00 Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

ΤΟ 1ο ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

«Γιατρός με το στανιό»

Στην παράσταση θα λάβουν μέρος Πρόσκοποι της 1ης και της 3ης Ομάδας και Ανιχνευτές της 3ης Κοινότητας. Στο χώρο θα λειτουργεί από ώρα 20:00 και η Χριστουγεννιάτικη Προσκοπική Εορταγορά με τίτλο «Λιτά...απλά και...οικονομικά!», η οποία θα περιέχει χειροποίητες, οικολογικές κατασκευές σε πολύ καλές τιμές, που με κόπο, φαντασία, κέφι και μεράκι ετοίμασαν οι Επιτροπές Κοινωνικής Συμπαράστασης.

Την εκδήλωση θα ανοίξουν τα Λυκόπουλα της 1ης και της 3ης Αγέλης με Χριστουγεννιάτικα θεατρικά μονόπρακτα, τραγούδια και πολλές εκπλήξεις!

Σας περιμένουμε όλους...

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου Ώρα: 18:00 Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ...σε ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι

Στα πλαίσια γνωριμίας των παιδιών με το θέατρο και το θεατρικό παιχνίδι στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο θα μάθουν από εξειδικευμένους δασκάλους και συγκεκριμένα από την ηθοποιό και δασκάλα θεάτρου, Χριστίνα Γκιντώνη, τι είναι το θεατρικό παιχνίδι.

Μέσα από ασκήσεις αυτοσχεδιασμού, μιμητικής και κινησιολογίας τα παιδιά θα μπουν στο μαγικό κόσμο του θεάτρου.

Στη συνέχεια η μαγεία θα κορυφωθεί καθώς θα προστεθεί η αστερόσκονη των Χριστουγέννων.

Τα παιδιά θα εφαρμόσουν στην πράξη όλα όσα έμαθαν ενσαρκώνοντας ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου Ώρα: 21:00 Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

MΕΛΩΔΙΕΣ & ΗΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΚ «Χριστούγεννα με μουσικές εξαίσιες»

Ο Θανάσης Μουρλάς στη διεύθυνση της ορχήστρας εγχόρδων, αποτελούμενη από κορυφαίους μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, παρουσιάζουν ένα μουσικό πρόγραμμα στο πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων με εξάρχων τον κορυφαίο βιολιστή της ΚΟΑ Απόλλωνα Γραμματικόπουλο και σόλο βιολί τον Θανάση Μουρλά.

Η ορχήστρα θα ερμηνεύσει δημοφιλή κοντσέρτα για δύο βιολιά και ορχήστρα του Antonio Vivaldi, του J. S. Bach καθως και αριστουργήματα των W. A. Mozart, D. Shostacovich, C. Gardel κ.α.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου Ώρα: 19:00 Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Τα δικά μας Χριστούγεννα»

Παρουσίαση παράστασης με αναφορά στα κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς διαφορετικών περιοχών της Ελλάδας και της Κύπρου.

Από την Κρήτη μέχρι την Ορεστιάδα και από την Κέρκυρα μέχρι τη Χίο, ένας ηθοποιός, ένας τραγουδιστής και 5 μουσικοί παρουσιάζουν -μέσα από διαδραστικά με το κοινό στοιχεία- ήθη, έθιμα, φορεσιές και εμφανίσεις των υπέροχων ελληνικών και κυπριακών πόλεων και χωριών.

Κάλαντα βυζαντινά, νησιώτικα, μακεδονίτικα, ηπειρώτι- κα και κυπριακά, ηχούν κατά τη διάρκεια της παράστασης και -μέσα από ευφάνταστα κείμενα- διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.

Συμμετέχουν οι: Σπύρος Χαλκιάς (ηθοποιός - αφηγητής) Θάνος Ματζίλης (τραγουδιστής), Γιάννης Γκαβαρδίνας (κρουστά σαντούρι), Ρίτα Ζωβοΐλη (κανονάκι), Ρισέλ Μέτα (κιθάρες - νυκτά), Σταυρούλα Τρυφιάτη (καβάλι - κρουστά), Νίκος Χιώτογλου (πιάνο).

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου Ώρα: 11:00 Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

«Δημιουργικό Εργαστήρι για Παιδιά»

Το ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ θα παρασύρει τα παιδιά της πόλης μας σε ένα μαγικό, Χριστουγεννιάτικο ταξίδι με την αφήγηση ενός παραμυθιού και στη συνέχεια το κάθε παιδί θα κατασκευάσει ένα μοναδικό δώρο για να χωρέσει κάτω από το δέντρο των δικών του Χριστουγέννων.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου Ώρα: 20:00 Πλατεία Άρεως

Συναυλία του Θάνου Καλλίρη

Κάνοντας για μία ακόμη φορά τη μουσική διαφορά, ο Θάνος Καλλίρης έχει ετοιμάσει εξαιρετικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει όλες τις γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες του, πολύ γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια, αλλά και μουσικές αναδρομές από όλα τα είδη μουσικής στο πέρασμα των δεκαετιών. Με απίστευτο κέφι ο αγαπημένος καλλιτέχνης της ελληνικής ποπ μουσικής, σε ένα δυναμικό party, έχοντας στο πλευρό του, μια μπάντα, που αποτελείται από υπέροχα κορίτσια, μουσικούς!

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου Ώρα: 19:45 Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

Πρωτοχρονιάτικο Gala από τη Χορωδία Τρίπολης

Η Χορωδία Τρίπολης, με ύμνους και τραγούδια των Ημερών, αποχαιρετά το 2019 με μία Πρωτοχρονιάτικη πανηγυρική εκδήλωση. Παρουσιάζονται και τα πέντε τμήματά της: «Μικτή Χορωδία» - Μαέστρος: Αμαλία Γούλα, Παιδική Χορωδία «Τα Σπουργίτια» - Μαέστρος: Διονύσης Καραφωτιάς, Νεανική Χορωδία «La Vita», Προ-Παιδική Χορωδία «Τα Σκαθάρια» και «Γκρουπέτο» με Μαέστρο την Ελένη Αλεξοπούλου.

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου Ώρα: 20:00 Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

«O Holy night»

Θα ακουστούν μελωδίες με έντονο jazz-musical χαρακτήρα, που έχουν επικρατήσει διεθνώς και οι οποίες είναι συνδεδεμένες με τα Χριστούγεννα.

Ενδεικτικά αναφέρονται τραγούδια όπως All I want for Xmas is you, White Xmas, Jingle bell Rock, My favorite things, Santa Claus is coming to town, Ave Maria, Happy Xmass (War is over), The Xmas song, Santa Baby, Winter Wonderland, O Holy night κλπ.

Καλλιτεχνική επιμέλεια-διασκευές και πιάνο Γιώργος Δούσης.

Συμμετέχουν οι λυρικοί τραγουδιστές η σοπράνο Σοφία Παπαδημητροπούλου και ο τενόρος Γιάννης Φίλιας. Η ορχήστρα είναι τετραμελής, (Σαξόφωνο, πιάνο, μπάσο, drums) και αποτελείται από επαγγελματίες μουσικούς με μακρά παρουσία στο χώρο.

Παρασκευή 03 Ιανουαρίου Ώρα: 18:00 Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ

«Το δίλημμα του καλικάντζαρου»

Παρουσίαση θεατρικής παιδικής παράστασης-κουκλοθέατρου, από το θέατρο μαριονέτας «ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑ- ΧΟΥ», βασισμένη σε Χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Η καρδιά του χειμώνα χτυπά μέσα από την πένα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, σε ένα παραμύθι γεμάτο Χριστουγεννιάτικη μαγεία...

Ένας παντοπώλης, η φλύαρη γυναίκα του, ένας φτωχός φοιτητής και ένας σκανταλιάρης καλικάντζαρος υφαίνουν την ιστορία, ώσπου ένα αναπάντεχο γεγονός θα τον οδηγήσει σε ένα μεγάλο δίλημμα...

Τι έχει πιο μεγάλη αξία στη ζωή; η απόλαυση που κρύβει μέσα του ένα βάζο με μαρμελάδα ή η μαγεία που κρύβει μέσα του ένα βιβλίο;

Πρόκειται για μια παράσταση θεάτρου μαριονέτας με επιτραπέζιες κούκλες άμεσου χειρισμού που εκτυλίσσεται σε διώροφο σκηνικό και η οποία διασκευάζεται δραματουργικά από την ομάδα «ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ». Σκηνοθετική επιμέλεια: Νίκος Τόμπρος

Εμψύχωση: Ελένη Παναγιώτου, Aννέτα Στεφανοπούλου Κείμενα: Μιράντα Βατικιώτη

Ηχογράφηση-Επιμέλεια ήχου: Παναγιώτης Δεληνικόλας Κουκλο-ενδυματαλόγος: Παρασκευή Δάβρη.

Σάββατο 04 Ιανουαρίου Ώρα: 20:00 Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

COLORS

Ένα πολύχρωμο ταξίδι στο μεγαλείο της ανθρώπινης ζωής. Μια μοναδική σύνθεση η οποία, μέσα από την ένωση της μουσικής με το χορό, το τραγούδι, την ποίηση και την ζωγραφική, καταφέρνει να κεντήσει με δεξιοτεχνία και να φωτίσει με ευαισθησία μερικές από τις σημαντικότερες σκηνές του εύθραυστου νήματος της ζωής.

Η παράσταση θα αποτελείται από προσωπικές συνθέσεις του Βασίλη Γεωργακόπουλου και διασκευές γνωστών τραγουδιών υπό τη συνοδεία δύο βιολιών και ηλεκτρονικών εφέ που προσδίδουν ατμόσφαιρα.

Επίσης την παράσταση θα εμπλουτίζουν χορογραφίες από επαγγελματίες χορευτές, συνοδεία τραγουδιού σε ορισμένα κομμάτια (Xατζιδάκις, Frank Sinatra κ.λπ.) από 6 μελή γυναικεία χορωδία από τη Τρίπολη, ηχογραφημένοι ποιητικοί στίχοι, ζωγραφική επί σκηνής, video art που θα βοηθάει τον θεατή να ενταχθεί ακόμα καλύτερα στη διάθεση της παράστασης.

Συμμετέχουν: Βασίλης Γεωργακόπουλος, Eπιμέλεια παράστασης, προσωπικές συνθέσεις, πιάνο, video art Ρεζάρτα Κρούγια (βιολί), Παναγιώτα Καλαβριζιώτη (βιολί), Κατερίνα Αθανασιάδη (χορός), Δανάη Παπαδοπούλου (χορός), Αθηνά Γεωργακοπούλου (απαγγελία ποιημάτων), Ιωάννα Άτζακα (πρωτότυπη ποίηση / απαγγελία ποιημάτων), Αντώνης Κρατημένος (ζωγραφική επί σκηνής), Χορωδία 6 ατόμων (με μαέστρο την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου).

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Τί έμπνευση κι αυτή ! Αναχροστικούρα ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 07:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν βάφονται αυγά με πορδες ρεεεεεεεεε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 22:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Με δελτία τύπου και video δεν στολίζεται η πόλη. Δεν κοιτάτε να φτίάξετε τίποτα που χαλάτε 220 χιλιάρικα και το αποτέλεσμα είναι ένα χάλι και μισό;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...