Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πιο βρώμικο από ποτέ το σιντριβάνι στην Πλατεία Πετρινού (εικόνες)

Πιο βρώμικο από ποτέ  το σιντριβάνι στην Πλατεία Πετρινού (εικόνες)

Σε άθλια κατάσταση είναι το σιντριβάνι στην πλατεία Πετρινού, στο κέντρο της Τρίπολης, καθώς θα παρατηρήσει, όποιος περάσει από το σημείο, ότι είναι γεμάτο σκουπίδια. Αποτσίγαρα, χαρτιά, πλαστικά μπουκάλια και συσκευασίες από φαγώσιμα «κοσμούν» το καινούριο σιντριβάνι της πλατείας, εκεί όπου καθημερινά επισκέπτεται πλήθος κόσμου, ντόπιοι και επισκέπτες και παίζουν μικρά παιδιά.

Η κατάσταση αυτή είναι καθημερινό φαινόμενο, όπως έχουμε αναδείξει και στο παρελθόν (http://www.kalimera-arkadia.gr/arkadia/28693-ta-xalia-mas-apotsigara-kai-skoupidia-sto-syntrivani-tis-plateias-petrinoy-eikones-kai-vinteo), αλλά σήμερα είναι στα χειρότερά του, μετά και από τη χθεσινή συγκέντρωση που έγινε προς τιμή της μνήμης του Γρηγόρη Λαμπράκη.
Είναι γεγονός ότι τα σιντριβάνια στην πόλη μας είναι εντελώς απεριποίητα και δυστυχώς βλέπουμε ότι στα ίδια βήματα βαδίζει και το σιντριβάνι της πλατείας Πετρινού. Μεγάλη η ευθύνη του δήμου αλλά μεγαλύτερη των δημοτών που δεν διστάζουν να πετούν εκεί μέσα ό,τι απομένει από αυτά που καταναλώνουν. Βέβαια το σιντριβάνι είναι γεμάτο με σκουπίδια για τουλάχιστον ένα μήνα, αλλά το σημερινό κακό δεν υπάρχει...Ας καθαριστεί επιτέλους … που μας μάρανε το πότισμα του γκαζόν μόνο...

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...