Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Να ξηλωθεί η μονάδα βιοαερίου από τη Μαντινεία» ζητά ο Δημήτρης Νικολάου (vd)

«Να ξηλωθεί η μονάδα βιοαερίου από τη Μαντινεία» ζητά ο Δημήτρης Νικολάου (vd)

Για την «Λαϊκή Συσπείρωση» ο επικεφαλής, Δημήτρης Νικολάου, Δημοτικό Σύμβουλος, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Είναι εγκληματικές οι ευθύνες των δυνάμεων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και των «αντισυστημικών» Χρυσαυγιτών, στο Δήμο και την Δημοτική Ενότητα Τρίπολης,

που ανατρέποντας προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου άνοιξαν το δρόμο για την ολοκλήρωση της επικίνδυνης της «Βιοενεργειακής» στο Μαντινειακό Πεδίο. Μιας εγκατάστασης που θα συγκεντρώνει λύματα από τυροκομεία, σφαγεία, χοιροτροφεία, πτηνοτροφεία της Πελοποννήσου και θα τα επεξεργάζεται σε μια περιοχή που πολλές φορές το χρόνο πλημμυρίζει, σε μια περιοχή που είναι δίπλα στις καταβόθρες, σε σπίτια, σε καλλιέργειες.

 Το είχαμε πει δυο χρόνια πριν!

Πρόκειται για επιχειρηματική δράση με πολλά λεφτά (εκατ. Ευρώ) και γερές πλάτες.

Όλοι οι παραπάνω  στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 24/05/2013 που συζητούσε αίτημα της επιχείρησης για οριοθέτηση των ρεμάτων προκειμένου να συνεχίσει τα έργα, αρνήθηκαν να ψηφίσουν την πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (της παράταξης που στηρίζει το ΚΚΕ) που έλεγε σύντομα, καθαρά και ξάστερα:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο, επειδή έχει αποφασίσει ότι το συγκεκριμένο έργο δεν μπορεί να γίνει στην συγκεκριμένη περιοχή για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν, γνωμοδοτεί αρνητικά στη οριοθέτηση»

Είναι όλοι τους υπόλογοι στους κατοίκους της Μαντινείας και της Τρίπολης, για την υγεία και το μέλλον των παιδιών μας για τις επιπτώσεις στους υδροφόρους ορίζοντες του Μαντινειακού Πεδίου και της Πελοποννήσου.

Καλούμε τους κατοίκους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Δεν αρκούν οι νομικές και οι δικαστικές διαδικασίες, έχουν τους νόμους και τις αρχές κομμένους και ραμμένους στα μέτρα του κεφαλαίου.

Οι κάτοικοι πρέπει να πάρουν στα χέρια τους την υπεράσπιση των περιουσιών τους, της ζωής τους και του μέλλοντος του δικού τους και των επόμενων γενιών.

Να οργανώσουν τώρα τον αγώνα.

Να βάλουν μπροστά τις μηχανές των τρακτέρ, απαντώντας στις παρανομίες  των επενδυτών και στην κάλυψή τους από τις αρχές, με μόνο αίτημα:

- Να ξηλωθεί η εγκατάσταση από την περιοχή.

- Να πάνε αλλού να εγκαταστήσουν την επιχείρησή τους.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...