Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκατοντάδες Αρκάδες στην πίτα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (εικόνες)

Εκατοντάδες Αρκάδες στην πίτα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (εικόνες)
Εκατοντάδες Αρκάδες, εκπρόσωποι φορέων και συλλογών παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας της Παναρκαδικης Ομοσπονδίας Ελλάδος που πραγματοποιηθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 στην κατάμεστη αίθουσα της Ομοσπονδίας στο κέντρο της Αθήνας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τραγούδια και κάλαντα που έψαλλαν μέλη της χορωδίας του Συλλόγου Αρκάδων Ιλίου και ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Βασίλη Γιαννακάκου, ο οποίος αναφέρθηκε συνοπτικά στις δράσεις και στους στόχους της Ομοσπονδίας.
Την πίτα ευλόγησε ο συμπατριώτης μας ιερέας π. Παναγιώτης Ασκούνης ενώ παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλίου, η βουλεύτρια Δυτικού Τομέα Αθήνας Νάντια Γιαννακοπούλου, Περιφερειακοί/Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Αρκαδικών Συλλογών.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 11:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι όντως σε εκδηλώσεις συλλόγων δεν πηγαίνει ο κόσμος παλι καλά που πήγαν και τόσοι , αν τους λέγανε για μπουζούκια θα ήταν τίγκα

  • Μεγαλοπολίτης
    Μεγαλοπολίτης Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 09:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ούτε 100 άτομα και το 90/100 πρόεδροι συλλόγων γιά να τούς ανακοινώσουν και να βγάλουν λόγο Έλεος Η Παναρκαδική έχει γίνει μονο γιά να κόβει πίτες και λόγια απο ουσία μηδέν.Γιά ρώτησε τούς συλλόγους πόσο την υπολογίζουν

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...