Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τετραήμερο εκδηλώσεων ετοιμάζει για τις απόκριες ο Δήμος Τρίπολης!

Τετραήμερο εκδηλώσεων ετοιμάζει για τις απόκριες ο Δήμος Τρίπολης!

Το Καρναβάλι θα αναβιώσει φέτος στην Τρίπολη, ύστερα από αρκετά χρόνια, κι αυτό είναι μια απόφαση της δημοτικής αρχής του Κώστα Τζιούμη.

Στον Δήμο Τρίπολης έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό και σύμφωνα με πληροφορίες του «Καλημέρα Αρκαδία», θα οργανωθεί ένα τετραήμερο εκδηλώσεων που θα ξεκινήσει την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί με τα Κούλουμα, την Καθαρά Δευτέρα.

Η Καρναβαλική παρέλαση θα γίνει την Κυριακή και οι πρώτες ενδείξεις από τις συναντήσεις που έγιναν προ ημερών στο νέο Δημαρχείο δείχνουν ότι η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγάλη. Σύλλογοι, φορείς, καταστήματα ετοιμάζουν τις δικές τους «ομάδες» (με διάφορα θέματα) που θα συμμετέχουν στην καρναβαλική παρέλαση.

Πάντως, ένα στοιχείο που είναι σημαντικό και οφείλουμε να το υπογραμμίσουμε είναι ότι ο σχεδιασμός έχει στόχο παράλληλα με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις της Τρίπολης, να διευκολυνθούν και να στηριχθούν τα καρναβάλια που θα γίνουν στο Κακούρι και στην Κανδήλα.

Για το λόγο αυτό, τα τρία καρναβάλια (Τρίπολη, Κανδήλα και Κακούρι) θα γίνει διαφορετικές ώρες εκείνη την Κυριακή, έτσι ώστε αν κάποιος θέλει να συμμετέχει και στα τρία, να μπορεί να το κάνει.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...