Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιπλέον χρηματοδότηση ζητά ο Καραλής "για να είναι οικονομικά βιώσιμο το ΝΠΔΔ"

Επιπλέον χρηματοδότηση ζητά ο Καραλής "για να είναι οικονομικά βιώσιμο το ΝΠΔΔ"

Στην υπερψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου Τρίπολης για το 2020 προχώρησε ο Θεόδωρος Καραλής (εκ μέρους της παράταξης Παυλή) στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, κάνοντας όμως πρόταση για επιπλέον αύξηση της επιχορήγησης προς το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), για να μπορέσει να είναι οικονομικά βιώσιμο.

Να τονιστεί ότι η νυν δημοτική αρχή αύξησε την επιχορήγηση κατά 10.000 ευρώ το μήνα στο ΝΠΔΔ, συγκριτικά με πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι μια διαφορά 120.000 ευρώ το χρόνο.

Ο κ. Καραλής τόνισε ότι το ποσό αυτό πρέπει να αυξηθεί διότι κάποια στιγμή ενδεχομένως να μην μπορούν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Βασίλης Αλεξάκης τόνισε ότι δεν πρέπει να ζητείται συνέχεια αύξηση της χρηματοδότησης, αλλά να εξευρεθούν και τρόποι μείωσης του συνολικού κόστους λειτουργίας του Νομικού.

Η διευθυντρία Οικονομικών Υπηρεσιών Νεκταρία Αλεξοπούλου τόνισε ότι τα προηγούμενα χρόνια το ΝΠΔΔ –πέρα από την τακτική επιχορήγηση- λάμβανε επιπλέον έκτακτες επιχορηγήσεις για λειτουργικές του ανάγκες που προέκυπταν.

Δείτε όλο το διάλογο στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, εδώ https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A9%CE%A3%CE%9F%CE%A9%CE%97%CE%A1-39%CE%92?inline=true

Επιμέλεια κειμένου | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...