Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ιρλανδία | Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευσε ο Αρκάς Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης

Ιρλανδία | Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευσε ο Αρκάς Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης

Eπίσημη διήμερη επίσκεψη στην Ιρλανδία πραγματοποιεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αποδεχόμενος πρόσκληση του Ιρλανδού ομολόγου του Μάικλ Ντ. Χίγκινς.

Τον κ. Παυλόπουλο συνοδεύει, εκ μέρους της Κυβέρνησης, ο Αρκάς Υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης.

Το επίσημο πρόγραμμα, προβλέπει για την Παρασκευή ...

Στις 10.15 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κα Βλ.Παυλοπούλου θα επισκεφθούν το Μουσείο Διασποράς «EPIC».

Ακολούθως στις 11.15 θα μεταβούν στο Δημαρχείο, όπου ο κ.Παυλόπουλος θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο του Δουβλίνου κ.Paul McAuliffe.

Στις 12.30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κα Βλ.Παυλοπούλου θα μεταβούν στο Πανεπιστήμιο Trinity, όπου στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανακήρυξης του κ.Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Διδάκτορα Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Trinity.

Στις 15.15 ο κ.Παυλόπουλος θα συναντηθεί στον Κρατικό Ξενώνα Farmleigh House με Ομογενείς, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ.Βρετανίας και έξαρχου Δ.Ευρώπης και Ιρλανδίας κ.Νικήτα.

Ακολούθως στις 17.25 θα μεταβούν στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου θα τελεσθεί Δοξολογία από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ.Νικήτα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η κα Βλ.Παυλοπούλου και η Ελληνική Αντιπροσωπεία θα αναχωρήσουν από το Δουβλίνο στις 18.20 τ.ω.

ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κ. Σίσσυ Παυλοπούλου, συνοδευόμενοι από την ελληνική αντιπροσωπεία, την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020, στις 10.15, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κ. Σίσσυ Παυλοπούλου θα επισκεφθούν το Μουσείο Διασποράς «EPIC» και ακολούθως στις 11.15 θα μεταβούν στο Δημαρχείο, όπου ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του Δουβλίνου.

   Στις 12.30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η σύζυγός του, θα μεταβούν στο Πανεπιστήμιο Trinity, όπου στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο διδάκτορα Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Trinity.

   Εν συνεχεία, στις 15.15, ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί, στον Κρατικό Ξενώνα Farmleigh House, με ομογενείς, παρουσία του αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας και έξαρχου Δ. Ευρώπης και Ιρλανδίας, Νικήτα και στις 17.25 θα μεταβούν στον ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου θα τελεσθεί Δοξολογία από τον αρχιεπίσκοπο Νικήτα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...