Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Πράσινο φως" για έργα βελτίωσης στο δρόμο από επαρχιακή οδό "Τρίπολης – Πιάνας – Αλωνίσταινας" προς Λιμποβίσι

"Πράσινο φως" για έργα βελτίωσης στο δρόμο από επαρχιακή οδό "Τρίπολης – Πιάνας – Αλωνίσταινας" προς Λιμποβίσι

Το Περφιερειακό Συμβούλιο Πελοπονήσου ενέκρινε τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τρίπολης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την υλοποίηση του έργου: «Συντήρηση και αποκατάσταση βατότητας δρόμου από επαρχ. οδό Τρίπολης – Πιάνας – Αλωνίσταινας προς Λιμποβίσι» και εξουσιοδότησε το Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Ε. Νίκα για την υπογραφή της.

Επίσης, όρισε εκπροσώπους του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο (ο οποίος ορίζεται και Πρόεδρος της Επιτροπής) με αναπληρωτή του τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Ρουμελιώτη.

Με την εργολαβία προβλέπεται να γίνουν εργασίες για την αποκατάσταση βατότητας της οδού προς Λιμποβίσι απο την διασταύρωση της Επάρχ. οδού Τρίπολης - Πία-νας - Αλωνίσταινάς. Χιλιομετρική θέση 0+000 η διασταύρωση της Επάρχ. οδού Τρίπολης - Πίανας - Αλωνί-σταινας προς Λιμποβίσι.
Θα γίνει αποκατάσταση φθοράς οδοστρώματος της οδού στην χ.θ. 1+100 με ασφαλτική ισο-πεδωτική στρώση για πλάτος περίπου 2,5 μ και μήκος 10,0 μ.
Θά γίνουν τμηματικές συντηρήσεις και αποκατάσταση ασφαλτικού οδοστρώματος της οδού απο την χ.θ. 5+100 έως 6+500 (Λιμποβίσι), σε όλο το πλάτος της οδού δια-στρώνοντας ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση, συμφωνά με τις υποδείξεις της Δ/νσας Υπηρεσίας. Θα γίνει καθαρισμός και μόρφωση τάφρου της οδού απο την χ.θ. 5+100 έως την χ.θ. 6+500(Λιμποβίσι).θά γίνουν τμηματικές επενδύσεις με κατάλληλο σκυρόδεμα στην τάφρο απορροής ομβρίων υδάτων της οδού απο την χ.θ. 5+100 έως 6+500 (Λιμποβίσι), προκει-μένου να μην δημιουργούνται φθορές στο οδόστρωμα της οδού , συμφωνά με τις υποδείξεις της Δ/νσας Υπηρεσίας. θα γίνει διαγράμμιση και των δύο οριογραμμών της οδού από την χ.Θ. 5+100 έως την χ.θ. 6+500 (Λιμποβίσι).

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...