Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεξίωση υποδοχής για τον Κώστα Βλάση από τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας! (εικόνες)

Δεξίωση υποδοχής για τον Κώστα Βλάση από τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας! (εικόνες)

Με μία δεξίωση υποδέχτηκε τον Αρκάδα Υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Βλάση, ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγ. Βρετανίας κ. Νικήτας.

"Ευχαριστώ από καρδιάς την Ιερά Αρχιεπισκοπή και ιδιαιτέρως τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγ. Βρετανίας κ. Νικήτα για την όμορφη δεξίωση που παρέθεσαν για να με υποδεχθούν στο Λονδίνο. Η θερμή ανταπόκριση των συμπατριωτών μας με γεμίζει με αισιοδοξία για το τι μπορούμε να πετύχουμε οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι." τόνισε από την πλευρά του ο κ. Βλάσης.

Να θυμίσουμε ότι ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας είχε προ ημερών συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στην Ελληνική Πρεσβεία του Δουβλίνου.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν η Πρέσβης της Ελλάδας στο Δουβλίνο κ. Αικ. Σιμοπούλου και ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού κ. Κων. Βλάσσης. Στη Συνοδεία του Σεβ. Αρχιεπισκόπου συμμετείχαν οι Πανοσ. Αρχιμανδρίτες Νικοδημος Αναγνωστόπουλος και Σπυρίδων Κέζιος, ο Πρωτ. Αναστάσιος Σαλαπάτας και ο Αρχιδιάκονος Ευγένιος Τσαραμανίδης.

 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 16:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύω να μην ξέχασες να καταγγείλεις την συμφωνία των Πρεσπών ως γνήσιος συλλαλητηριάρχης εναντίον της συμφωνίας, γιατί μάζεψες πολλά ψηφαλάκια και θα τα χάσεις οσονούπω.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...