Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η κοπή πίτας της Δημοτικής Ραδιοφωνίας ... μέσα από εικόνες!

Η κοπή πίτας της Δημοτικής Ραδιοφωνίας ... μέσα από εικόνες!

Την πίτα για το νέο έτος έκοψε η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης. το βράδυ της Δευτέρας, σε μία ζεστή εκδήλωση που έγινε στο Grand Chalet, στην πλατεία Άρεως.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι εργαζόμενοι του σταθμού τίμησαν τον πρώην Αντιδήμαρχο Τρίπολης κ. Γιάννη Καραχάλιο, για την προσφορά του στα κοινά, αλλά τη σημαντική συμβολή του στην ανάπτυξη του Δημοτικού Ραδιοφώνου. Ο κ. Καραχάλιος παρέλαβε το βραβείο από τη δημοσιογράφο Ντόρα Παπαϊωάννου και στην ομιλία του τόνισε ότι αυτός ο έπαινος ανήκει στους εργαζόμενους, οι οποίοι προσπαθούν καθημερινά να κρατήσουν σε υψηλό επίπεδο τη Δημοτική Ραδιοφωνία.

Για τους στόχους που έχει θέσει η δημοτική ραδιοφωνία το επόμενο διάστημα μίλησε ο Πρόεδρος της ΔΕΠΕ Γιώργος Σπηλιόπουλος, ο οποίος μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον Γιάννη Καραχάλιο, ευχαρίστησε δημοσίως τον Δήμαρχο Κώστα Τζιούμη που του εμπιστεύθηκε τη θέση της Προεδρίας στον Σταθμό , ενώ έκανε ειδική αναφορά στους εργαζόμενους και τους εθελοντές.

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μανιατάκος, ενώ κατά σειρά μίλησαν οι Χρήστος Λαμπρόπουλος, Βαγγέλης Γιαννακούρας, Γιάννης Τρουπής, Βαγγέλης Γούργαρης, Νίκος Τσιαμούλος, Γιάννης Σμυρνιώτης, Γιώργος Παπαηλιού και Κώστας Τζιούμης.

Πριν την εκδήλωση,,, διαβάστηκε γραπτό μήνυμα του Υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάση ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, εκτός Αρκαδίας.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Ιωάννης Σουρλίγγας

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση. Οι φωτογραφίες είναι του Φώτη Αλεξόπουλου και του Δημήτρη Δελή.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    αυτό που και στην τουαλέτα να πας πρέπει να είναι παρών και ο παπάς με την αγιαστούρα δεν μπορώ να το ερμηνεύσω

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...