Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Τρίπολης | Από το Λεβίδι ξεκίνησε ο διάλογος για τις εκδηλώσεις του 2021 - Θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις (vd)

Δήμος Τρίπολης | Από το Λεβίδι ξεκίνησε ο διάλογος για τις εκδηλώσεις του 2021 - Θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις (vd)

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επερχόμενη επέτειο των διακοσάχρονων από την εθνεγερσία του 1821, εκπονεί το Επιχειρησιακό Σχέδιο «Τρίπολη 2021».

Σύσκεψη με όλους τους Προέδρους κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου, στο πρώην Δημαρχείο Λεβιδίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020.

Εκεί παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ Κώστας Τζιουμής, οι αντιδήμαρχοι κα Καρουντζου, κ Λαγός, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ Χατζόπουλος, ο υπεύθυνος για τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό «Τρίπολη 2021»  κ. Γιώργος Πραχαλιάς.

Σχεδόν όλοι οι πρόεδροι των χωριών της Δημοτικής ενότητας Λεβιδίου αλλά και αρκετοί εκπρόσωποι συλλόγων αλλά και κάτοικοι της περιοχής.

Μετά από μια αναλυτική παρουσίαση του σχεδιασμού του επιχειρησιακού Σχέδιου «Τρίπολη 2021» από τον κ Τζιούμη και τον κ Πραχαλιά ακολούθησε συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και προτάσεών σχετικά με της προετοιμασίας για την επερχόμενη επέτειο των διακοσάχρονων από την εθνεγερσία του 1821.

2 σχόλια

  • ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ
    ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ , ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ , ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΠ.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...