Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με συγκίνηση μίλησε για την Αρκαδία ο Αβραμόπουλος | Τι είπε για τα χρόνια που πήγαινε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης! (vd)

Με συγκίνηση μίλησε για την Αρκαδία ο Αβραμόπουλος | Τι είπε για τα χρόνια που πήγαινε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης! (vd)

Στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης είναι σε εξέλιξη η κοπή της πίτας του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Εξωτερικών και βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστα Βλάση.

Τον κ. Βλάση προλόγισε ο Αρκάς πρώην Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το χωριό Ελληνικό της Γορτυνίας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Αβραμόπουλος είπε: «Δεν περίμενα τέτοια λαοθάλασσα, Κώστα. Ο κόσμος σε αγαπάει και ξέρε το γιατί. Είναι ξεχωριστή η χαρά μου να είμαι εγώ, διότι μετά από πέντε χρόνια απουσίας εκτός Ελλάδας είναι η πρώτη επαφή μου με την ελληνική κοινωνία, μέσα από ισχυρούς δεσμούς που έχω με την Αρκαδία. Λίγοι ξέρετε ότι έχω περάσει από το 2ο δημοτικό σχολείο Τρίπολης και είμαι δεμένος συναισθηματικά.

Μία φορά το μήνα ερχόμουν και περνούσα μια βραδιά στο Ελληνικό. Μας επαναφέρει στο ανθρώπινο μέτρο η Αρκαδία. Διότι αυτό το μήνυμα διαχρονικά.

Ήρθαμε να τιμήσουμε μια σπουδαία προσωπικότητα, μια ανερχόμενη δύναμη, τον δικός μας άνθρωπο και καλό μου φίλο, Κώστα Βλάση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης του ανέθεσε μια πολύ σημαντική αποστολή, είναι ο συνδετικός κρίκος του οικουμενικού ελληνισμού με τη μητέρα Πατρίδα. Δεν είναι απλά ένας πολιτικός, είναι αναγνωρισμένος επιστήμονας με καταξίωση στον επαγγελματικό του χώρο, περιποιεί μεγάλη τιμή για την αγαπημένη μας Αρκαδία, ότι ο βουλευτής της είναι ο Κώστας Βλάσης.

Πρέπει να ξέρουν οι Αρκάδες πως όπου κι αν είσαι, η καρδιά σου θα χτυπά στον ρυθμό της αγαπημένης μας Αρκαδίας.»

1 σχόλιο

  • 1
    1 Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 07:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχει συγκινηθει τοσο πολυ απο αυτα που εχει προσφερει στην αρκαδια;;;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...