Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βελτίωση του δρόμου «Πουρναριά – Γεφύρι Κυράς – Μυγδαλιά» ζητά ο Οδυσσέας

Βελτίωση του δρόμου «Πουρναριά – Γεφύρι Κυράς – Μυγδαλιά» ζητά ο Οδυσσέας

Με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της ΔΕΗ, ο βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, επισημαίνει ότι «τον Μάρτιο του 2010, ύστερα από επίσκεψη αντιπροσωπείας της Βουλής στη λίμνη του Λάδωνα, τέθηκε ένα χρονοδιάγραμμα δράσεων για την αξιοποίηση της περιοχής. Η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής άμεσα κοινοποίησε το πόρισμα της, «Ένα Σχέδιο για την Περιοχή της Λίμνης του Λάδωνα».  

Κατόπιν πρότασης μου, με την υπ αριθμ.134/22.09.2010 απόφαση ΣΔΑΕΔ, η εταιρία σας ενέκρινε χρηματοδότηση στον πρώην Δήμο Κλείτορος με το ποσό των 250.259,25 ευρώ για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την μελέτη «Βελτίωση του Οδικού Δικτύου Πουρναριά – Γεφύρι Κυράς – Μυγδαλιά».

Ο πρώην Δήμος Κλείτορος είναι, πλέον, μέρος του Δήμου Γορτυνίας, βάσει Ν. 3852/10 και η βελτίωση του οδικού δικτύου της παραλίμνιας περιοχής είναι σημαντικό κομμάτι μιας προσπάθειας που μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα.

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήσαμε με το Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Ι. Γιαννόπουλο και εσάς συμφωνήσαμε το εγκεκριμένο ποσό να ενταχθεί στα προγράμματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή ενός τμήματος του δρόμου.

Σε συνέχεια, λοιπόν, της επιστολής του δημάρχου Γορτυνίας, κ. Ιωάννη Γιαννόπουλου με ημερομηνία 02.11.2012, θα ήθελα δια της παρούσης να σας υπενθυμίσω το θέμα «Βελτίωση του Οδικού Δικτύου Πουρναριά – Γεφύρι Κυράς – Μυγδαλιά», το οποίο αποτελεί ζήτημα καίριας σημασίας και ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Γορτυνίας.

Κλείνοντας, θα ήθελα μια ενημέρωση από πλευράς σας για το πού βρίσκεται η συγκεκριμένη υπόθεση».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...