Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζητούν πίστα στην Τρίπολη για να σταματήσουν οι «κόντρες» μέσα στην πόλη!

Ζητούν πίστα στην Τρίπολη για να σταματήσουν οι «κόντρες» μέσα στην πόλη!

Μεγάλη αίσθηση και πολλές συζητήσεις προκάλεσε το ρεπορτάζ του Kalimera-arkadia.gr για το πρόβλημα που υπάρχει στην Τρίπολη με τις κόντρες που γίνονται τα βράδια στην πόλη, με μηχανάκια και αυτοκίνητα. Το θέμα ξεκίνησε με μία πρόταση που έκανε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ο Τάσος Παπαζαχαρίας για να μπουν σαμαράκια σε δρόμους, προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα από τις κόντρες (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Το ρεπορτάζ του kalimera-arkadia.gr είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία μεγάλη δημόσια, διαδικτυακή συζήτηση.

Αυτό το οποίο προκύπτει από τα σχόλια είναι ότι τα νέα αυτά παιδιά στα οποία αρέσει η ταχύτητα ζητούν από το δήμο Τρίπολης να τους παραχωρήσει έναν χώρο οποίου θα μπορούν να κάνουν το «χόμπυ» το οποίο τώρα γίνεται μέσα στην πόλη, με αποτέλεσμα να προκαλείται μεγάλος κίνδυνος για ατυχήματα.

Η μόνη λύση είναι να κάνει κάτι ο δήμαρχος, να μας παραχωρήσει ένα ελεγχόμενο χώρο, στον οποίο θα μπορούμε να κάνουμε τις συναντήσεις μας όμορφα και ωραία, χωρίς κίνδυνο της ζωής του οδηγού, του συνοδηγού και του κοσμάκι που περπατάει στο δρόμο, όπως γίνεται τώρα, γι' αυτό κύριε δήμαρχε κάνε κάτι, ίσα ίσα θα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με τώρα...» αναφέρει ένα από τα σχόλια.

«Ανοίγει» λοιπόν μία μεγάλη συζήτηση η οποία ενδεχομένως να πρέπει να συζητηθεί στη Δημοτική Κοινότητα και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι ένα υπαρκτό φαινόμενο στην πόλη και δεν μπορούμε να κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...