Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έργο για τη διαμόρφωση χώρου στο Κατρέϊκο Πηγάδι οικισμού Μηλιάς Νεστάνης

Έργο για τη διαμόρφωση χώρου στο Κατρέϊκο Πηγάδι οικισμού Μηλιάς Νεστάνης

Ομόφωνα αποδέχτηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης την Απόφαση Ένταξης του Ειδικού Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ, περί ένταξης του έργου: «Διαμόρφωση χώρου στο Κατρέϊκο Πηγάδι οικισμού Μηλιάς Νεστάνης» στο Τοπικό Πρόγραμμα Προσέγγισης LEADER Βόρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του Προγράμματος "Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 –2013" (ΠΑΑ), Μέτρο 413, με συνολικό προϋπολογισμό 38.000,00 Ευρω.

Επίσης, ενέκρινε την υλοποίηση του έργου: «Διαμόρφωση χώρου στο Κατρέϊκο Πηγάδι οικισμού Μηλιάς Νεστάνης» στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER Βόρειας Πελοποννήσου.

Τέλος, αναμόρφωσε τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2013 και ενέγραψε στο σκέλος των εσόδων στον ΚΑ 1322.0006 με τίτλο: «Επιχορήγηση έργου διαμόρφωση χώρου στο Κατρέϊκο Πηγάδι οικισμού Μηλιάς Νεστάνης (Πρόγραμμα Leader)» το ποσό των 23.170,73 Ευρώ, το οποίο και μεταφέρει μέσω αποθεματικού για τη δημιουργία νέας ισόποσης πίστωσης στο σκέλος των εξόδων και στον ΚΑ 30.7326.0044 με τίτλο «Διαμόρφωση χώρου στο Κατρέϊκο Πηγάδι οικισμού Μηλιάς Νεστάνης». Το υπόλοιπο ποσό €14.829,27 θα καλυφθεί από πόρους του Δήμου και πιστώσεις ΣΑΤΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...