Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η συγκινητική ανάρτηση της "Λένας" για τον αγαπημένο της Δημήτρη ...

Η συγκινητική ανάρτηση της "Λένας" για τον αγαπημένο της Δημήτρη ...

Εννέα ημέρες μετά το χαμό του Δημήτρη Τεριακή, η συζυγός του, Ελένη Ρέλλια, έκανε μία |κατάθεση ψυχής", στην προσωπική της σελίδα, για την απώλεια του αγαπημένου της, Δημήτρη ...

Δημήτρη μου,
Εννιά μέρες πέρασαν...
Έφυγες νωρίς από κοντά μας, γεμάτος όμως από γνώσεις, έργα, δημιουργία και πολλή αγάπη από όλους όσους σε γνώριζαν
Σε όλη την Ελλάδα οι μηχανικοί χρησιμοποιούν το πρόγραμμά υπολογισμού σιδηρών κατασευών, που τόσα χρόνια μετά είναι αλάνθαστο και παραμένει αναντικατάστατο!
Στην Τρίπολη, την πόλη που μεγάλωσες και αγάπησες, θα σε θυμίζουν πάντα το Μεγάλο Καφενείο που ανέστησες, το πέτρινο Θέατρο του Αη Γιώργη, που εμπνευστήκαμε μαζί από την αγάπη μας για την τέχνη και που επέβλεπες να χτίζεται μέρα την μέρα, ένα ολάκερο καλοκαίρι κάτω από τον ήλιο, το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και τα θεατράκια στις αυλές των σχολείων της Πόλης μας, τα ατελείωτα ακόμη κτίρια του κοιμητηρίου…..
Στο φαρμακείο μας, που με τόσο κόπο και τόσες ώρες εργασίας φτιάξαμε Όλα είσαι εσύ! Στο pharmacy-shop.gr, το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο, που με τόσες ελπίδες στήσαμε και με τόσο καμάρι το εμπλούτιζες με προϊόντα... όλα είσαι εσύ!! Και δεν ήταν μόνο αυτά.
Όλοι, είτε μηχανικοί, είτε φίλοι, είτε πελάτες, επιζητούσαν τις γνώσεις και την εμπειρία σου και ζήταγαν τη γνώμη σου για την νομοθεσία της οικοδομής, του ΓΟΚ.
Και όλοι εμείς, μαζί με τα ανίψια σου και τα βαφτιστήρια σου, μικρά και μεγάλα, κρεμόμαστε από τα χείλια σου, για να μας συμβουλεύεις, να μας καθοδηγείς και να μας οδηγείς με την ηρεμία, την ευστροφία, την εφευρετικότητά σου και την ευστοχία σου στη σωστή λύση!
Κάναμε μαζί, δυό χρυσά κορίτσια, την Σοφιάννα, αρχιτέκτονα - διακοσμήτρια και την Λουκία (στο όνομα του πατέρα σου), φαρμακοποιό, που σε λάτρευαν, σ` έκαναν υπερήφανο και καμάρωνες όπου και αν βρισκόσουν
Έκανες τα πάντα για μένα τη Λένα σου, Την Σοφούλα σου και την Λού σου.
Σου υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσεις να καμαρώνεις από κει ψηλά που θα είσαι
Θα είσαι ο φύλακας άγγελός μας !!
Και θα είσαι πάντα μαζί μας, γιατί σε αγαπάμε πολύ!!
Αυτό το ταξίδι το έκανες μόνος σου, αγαπημένε μας !
Καλό Παράδεισο!!
rellia2020

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...