Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΟΝΝΕΔ | Αυτοί είναι οι Πρόεδροι των Δημοτικών Οργανώσεων στην Αρκαδία

ΟΝΝΕΔ | Αυτοί είναι οι Πρόεδροι των Δημοτικών Οργανώσεων στην Αρκαδία

Τους νέους Προέδρους Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων στην Αρκαδία ανακοίνωσε η ΟΝΝΕΔ.

  • Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟΤΡΙΠΟΛΗΣ Βασίλης Γιαβής, 23 ετών, γεωή0ηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη Αρκαδίας. Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιά . Είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ από το 2016. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής οικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα στον τομέα του AUDIT. Συμμετείχε και στο 12° Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ως εκλεγμένος σύνεδρος.
  • Πρόεδρος, ΔΗΜ.ΤΟ Ν. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Γιώργος Λάτσης, 27 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λεωνίδιο Κυνουρίας. Σπουδάζει στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Κόριν0ο. Ε{ναι ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κορίνθου ως υπεύθυνος τμήματος από το 2019 και ως γενικός γραμματέας πόλης. Συμμετείχε και στο Ι2° Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ως εκλεγμένος σύνεδρος.
  • Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Β. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Αναστασία Δουφεξή, 25 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αστρος Κυνουρίας. Αποφοίτησε από το τμήμα Λογιστικής του Τεχνολογικού Ιδρύματος Πατρών. Είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ από το 2013. Υπήρξε ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας ως υπεύθυνη τμήματος από το 2013-2017 και ως αναπληρώτρια γραμματέας πόλης το 2017. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Συμμετείχε στο συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ και στο 12° Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ως εκλεγμένη σύνεδρος.
  • Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ ΜεΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Θοδωρής Ασημακόπουλος, 20 ετών, γεννήθηκε, μεγάλωσε και εργάσθηκε στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Είναι φοιτητής στο τμήμα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αθήνα. Από το 2014 έως και σήμερα είναι μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΣΠΑΙΤΕ. Συμμετείχε στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και στο 12° Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ως εκλεγμένος σύνεδρος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...