Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έκτακτα μέτρα Τζιούμη για τις λαϊκές στην Τρίπολη | Αποστάσεις μεταξύ των πάγκων, αντισηπτικά για τα νομίσματα

Έκτακτα μέτρα Τζιούμη για τις λαϊκές στην Τρίπολη | Αποστάσεις μεταξύ των πάγκων, αντισηπτικά για τα νομίσματα

Σε μία απόφαση προληπτικών μέτρων προστασίας και αποτροπής της διάδοσης του κορωνοϊού προχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών της πόλης.

Μεταξύ των πάγκων των πωλητών (επαγγελματιών - παραγωγών) που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές του Δήμου Τρίπολης, θα διατηρείται ελάχιστη απόσταση δυο μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο, ο οποίος θα είναι κενός και ελεύθερος από αντικείμενα. 

Για το λόγο αυτό, όσοι δραστηριοποιούνται με δύο ή και παραπάνω θέσεις στις λαϊκές αγορές του Δήμου Τρίπολης, για το χρονικό διάστημα υπό 18.3.2020 έως και 31.3.2020. προς εξοικονόμηση χώρου, θα τοποθετούνται σε μια θέση, τηρώντας ελάχιστη απόφαση δύο μέτρα  από τον προηγούμενο και τον επόμενο πάγκο.

Επισημαίνεται δε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες τον Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων:

α) όλοι οι πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγοί) υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ' όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάλιστα και γάντια μιας χρήσης και

β) κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετηθεί σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον πρωθυπουργό σου να τον βάλεις εκεί όπου ξέρεις αφού μόνο για εκεί κάνει. Ο πρωθυπουργός σου Μ....ΚΑ όπως και οι άλλοι Ευρωπαίοι εταίροι του κατέστρεψε τη χώρα του. Θα το καταλάβεις το καλοκαίρι που θα σε κόψει λορδα. Τα κάνατε πάνω σας μπας και τύχει και πεθάνετε μπας και είστε στο ,1 τοις εκατό από πείνα θα πάτε ρε θα είστε στο 60 τις εκατό

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 00:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε σοβαρευτείτε τα μέτρα τα έχει πάρει το υπουργείο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 20:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτα τα μετρα τα ανακοινωσαν προχθες αο το υπουργειο υγειας και σε ολες τις λαικες στην ελλαδα εφαρμοζονται απο την Τριτη με ευθυνη των προεδρων και των υπευθυνων των λαικων δηλαδη απο τους λαικατζιδες.Μαλιστα προσφερουν δωρεαν στους πελατες τους αντισηπτικα και γαντια.Ποιος Τζιουμης ο Ανυπαρκτος?Παντα τρεχει πισω απο τις εξελιξεις.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 20:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφου τα μετρα τα περνει ο Τζιουμης γιατι δεν τα ειχε παρει και χθες στην λαικη του Μπασιακου?Ειναι τοσο αχρηστος που σημερα εφεραν στον δημο αντισηπτικα αμα περιμεναμε απο τον Τζιουμη να παρει μετρα θα ειχαμε παει στην εντατικη ολοι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχως που υπαρχει ο Μητσοτακης και οχι ο Τσιπρας η ο Σαμαρας.Ο Πρωθυπουργος μας εχει σταθει αξιος απεναντι σε δυσκολες καταστασεις απο τον Εβρο μεχρι και την σημερινη διαχειριση του Κορωνοιου.Τωρα οσον αφορα τον Τζιουμη και κατι αλλους δημαρχους γυρω γυρω ειναι μονο για το θεαθηναι και για επικοινωνιακους λογους.Η Ελλαδα επειτελους εχει Πρωθυπουργο η Ελλαδα βρηκε τον ηγετη της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...