Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οργή στους εργαζόμενους της ΕΡΑ Τρίπολης – 22 οικογένειες στην ανεργία – Στις 8.00 το βράδυ το συλλαλητήριο

Οργή στους εργαζόμενους της ΕΡΑ Τρίπολης – 22 οικογένειες στην ανεργία – Στις 8.00 το βράδυ το συλλαλητήριο

Με απόφαση των εργαζομένων της ΕΡΑ Τρίπολης, στις 8 το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία της Τρίπολης, θα γίνει συγκέντρωση-συλλαλητήριο υπέρ των εργαζομένων της ΕΡΤ Α.Ε. και υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Την συγκέντρωση στηρίζει το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας.

«Είναι μία απόφαση που μάς άφησε εμβρόντητους. Επικρατεί οργή και θυμός στους εργαζόμενους της ΕΡΑ. Δεν έχουμε προλάβει να σκεφτούμε τι θα κάνουμε την επόμενη ημέρα. 22 οικογένειες που δουλεύουμε εδώ, βγαίνουν στην ανεργία.

Αυτά που είπε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν ισχύουν, όλοι είμαστε με 1.200 ευρώ και με τις μειώσεις οι μισθοί είναι χαμηλότεροι» είπε η δημοσιογράφος Πέγκη Μπρούσαλη, μιλώντας το πρωί στο Δημοτικό Ραδιόφωνο.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ

Την αντίθεσή τους απέναντι στο λουκέτο της ΕΡΤ που ανακοινώθηκε στις 6.00 το απόγευμα από τον υπουργό Σίμο Κεδίκογλου εκφράζουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Τρίπολης οι οποίοι καλούν τους πολίτες, τους φορείς της κοινωνίας και της πολιτείας να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στην απόφαση κλεισίματος της ΕΡΤ.
Σε ζωντανή εκπομπή που είναι σε εξέλιξη από τις 6.30 το απόγευμα της Τρίτης, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΑ Τρίπολης, εκπρόσωποι της πολιτείας, της περιφέρειας Πελοποννήσου, δήμων, εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων, συλλόγων και πολίτες εκφράζουν την οργή τους και την αντίθεσή τους στις εξελίξεις που αιφνιδίασαν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...