Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βελόπουλος: "Πολλές οι υποσχέσεις για τα έργα στη λίμνη Τάκα. Τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα"

Βελόπουλος: "Πολλές οι υποσχέσεις για τα έργα στη λίμνη Τάκα. Τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα"
Ερώτηση προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη κατέθεσε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ & Βουλευτής Λάρισας κ. Κυριάκος Βελόπουλος σχετικά με την ανάγκη ολοκλήρωσης των έργων στον ταμιευτήρα της λίμνης Τάκα, στην Αρκαδία.
Η ερώτηση εστιάζει στην πρόθεση των Υπουργών να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες γαι την άμεση δημοπράτηση και δρομολόγηση της υλοποίησης του έργου, ώστε να μην πληγεί ο αγροτικός πληθυσμός της περιοχής.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ

"Κύριε Υπουργέ,

σύμφωνα με τοπικά ηλεκτρονικά δημοσιεύματα, πολλές φορές έχουν γίνει δηλώσεις από τους εκάστοτε υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης ότι το ως άνω έργο θα χρηματοδοτηθεί. Η τελευταία φορά ήταν στις  21/05/2019, όταν ο πρώην Υπουργός, ανακοίνωσε και την ένταξη του έργου «Αρδευτικά δίκτυα Τάκας νομού Αρκαδίας», εγκεκριμένου προϋπολογισμού 20.050.000. Μάλιστα είχε ανακοινώσει ότι το έργο, μέσα στο καλοκαίρι, θα δημοπρατηθεί και μέσα σε ένα με δύο χρόνια, θα έχει ολοκληρωθεί.

Παρόλα αυτά όμως, τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Οι αγρότες της Τεγέας  και όλου του Μαντινειακού Οροπεδίου εκπέμπουν SOS, διότι  στερούνται του αναγκαίου νερού για να ποτίσουν αλλά και να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τις δυναμικές καλλιέργειες τους.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεσθε να προβείτε, προκειμένου  το ως άνω έργο να δημοπρατηθεί και να μην πληγεί ο αγροτικός πληθυσμός της ως περιοχής;"

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ,..... ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ . ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΗΡΘΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ . ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ . ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ . ΝΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΕΤΥΧΕ , ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΤΑ 20.000.000 ΕΥΡΩ . ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;

  • ;
    ; Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΥΡΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ - ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ..ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΦΥΛΑΧΤΟ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ...

  • Καλά κρσιά ...
    Καλά κρσιά ... Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 10:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ ο κοσμος καίγεται και ο Βελόπουλος.... χτενίζεται....

  • ΛΙΓΗ  ΤΣΙΠΑ  ΓΑΤΑΚΙΑ
    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΓΑΤΑΚΙΑ Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 13:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ γατάκια πόσες φορές ο Πετράν δεν το είχε εξαγγείλει αυτό το έργο. Ακόμη και ο λαλίστατος Βαγγέλης Γιαννακούρας. Θα το φτιάχνανε λειε στο αψε σβήσε. Μας ταιζανε σανό τόσα χρόνια όπως και τωρα παει να μας ταίσει και ο Βελόπουλος. Ρε αντε στα τσακίδια και εσύ απο΄ δω σωτήρες της κακιάς ώρας. Όλοι τους μας δουλεύανε ρε ! Ξυπνάτε ζωντανά ! Η άλλη η λαλίστατη η Κων-να με την περιφερεια της αειφορίας που θα εκανε ο Πέτρος τι έχει να πει. Είναι εργο της περιφερειας αφου και το ηδη υπαρχον φραγμα της Τάκς το είχε φτιάξει ο νομάρχης ο Ντελόρ (Γιαννοπουλος). Ο καυμένος ο Πέτρος ο πατριώτης πέρασε και δεν ακούμπησε. πιο χάλια δε γινεται . Καλά ρε τοσα χρόνια 9 ολοκληρα χρονια τι κάνανε ! Μύγες βαράγανε οι αθεόφοβοι και φτιάχνανε έργα με .......ανακοινώσεις. Και μιλάνε ακόμη . ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕΕΕΕΕΕ !!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 12:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ . ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...