Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σύζυγος και γιος Γεωργίου Τσουτσάνη: "Ευχαριστούμε όσους μας συμπαραστάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές"

Σύζυγος και γιος Γεωργίου Τσουτσάνη: "Ευχαριστούμε όσους μας συμπαραστάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές"

Η σύζυγος Κωνσταντίνα Σιάτη και ο γυιός Ανδρέας Γεωργίου Τσουτσάνη  εκφράζουν δημόσια τις εκ βαθέων ευχαριστίες τους, σε όλους όσους καθ` οιονδήποτε τρόπο μας συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες στιγμές της απώλειας  του πολυαγαπημένου μας πατέρα και συζύγου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΥΤΣΑΝΗ.

Θα σταθούμε ιδιαίτερα στον Δήμαρχο Κων. Τζιούμη με το Δημοτικό Συμβούλιο, στους πρώην Δημάρχους Δημ. Παυλή, Ιωαν. Σμυρνιώτη,  Δημοσθένη Σωτηρόπουλο και στον Ιστορικό, Αξιωματικό ε.α. Γεωργ. Πραχαλιά, οι οποίοι με κάθε τρόπο συμμετείχαν και τίμησαν τον πολυαγαπημένο μας εκλιπόντα.

Εύφημος μνεία για τις άοκνες και ανιδιοτελείς προσφορές στο Νοσηλευτικό Προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και στο «ΠΑΛΛΑΔΙΟ» Κέντρο Αποκατάστασης, με ειδική αναφορά στους Ιατρούς: Νίκο Τσούκαλη και Δημ. Λιάκο καθώς και στην Δέσπ. Καλτσίδου, Στελιο Λουμπαρδιά, Μαν. Σκαντζό, Παν. Βλάχο, Στέλιο Παπαδημητρίου και στους Κώστα. Γεωργακόπουλο, Παν. Βρέντα και Μιχ. Τσιαπούρα.

 

==========================================================================================

 

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ

 

      Την νύκτα του Σαββάτου του Λαζάρου το "γελαστό παιδί" απεβίωσε ο Γιώργος Τσουτσάνης. Γυιός της Αγγελικής και του μεγαλεμπόρου Γιάννη Τσουτσάνη Δημάρχου Τριπόλεως, που μικρό παιδί διέσωσε τα οστά του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη από το Ηρώων, που είχαν διασκορπίσει στο παρακείμενο πάρκο Ιταλοί στρατιώτες. Υπέδειξε στον πατέρα του το συμβάν και έτσι τα μάζεψαν μιά βροχερή νύχτα της Κατοχής. Γι`αυτό είχε προταθεί να προβληθεί στις επετειακές εκδηλώσεις των 200 ετών της Ελληνικής Επανάστασης του `21.
     Υπήρξε Αρχηγός με πλούσια δράση του συστήματος Προσκόπων Τριπόλεως. Συλλέκτης έργων τέχνης  απ` όλο τον Κόσμο που είχε επισκευθή και στο εξοχικό του σπίτι στο Λουτράκι διατηρούσε μεγάλη συλλογή παλαιών αντικειμένων. Ο μεταστάς όταν αναπαλαιώθηκε και επαναλειτούργησε το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο προσέφερε το μεγαλοπρεπές πάλλευκο πιάνο, που κοσμεί την σκηνή του Θεάτρου.
     Ειλικρινή συλλυπητήρια στην σύζυγό του Κωνσταντίνα Σιάτη και στο γυιό τους Ανδρέα.
Αντίο Γελαστό Παιδί. H Eξόδειος Ακολουθία θα τελεσθή την Mεγάλη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Aγίου Bασιλείου και ο Δήμος Τριπόλεως θα τιμήσει δεόντως τον εκλιπόντα, λόγω των περιοριστικών μέτρων

Δημοσθένης  Σωτηρόπουλος

πρώην Δήμαρχος Τριπόλεως

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...