Διακρίσεις και μετάλλια για την προσφορά τους σε εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού της Τρίπολης (vd)!
Νέους εθελοντές υποδέχτηκε την Κυριακή στην «οικογένειά» του ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Τρίπολης, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο.
Οι νέοι εθελοντές εκπαιδεύτηκαν για πολλούς μήνες τόσο σε θεωρητική κατάρτιση όσο και με πρακτική εξάσκηση στους τομείς των πρώτων βοηθειών και της νοσηλευτικής. Οι νέοι εθελοντές του τομέα Νοσηλευτικής και του τομέα διασωστών Σαμαρειτών θα δώσουν όρκο πίστης στις αρχές του Ερυθρού Σταυρού μπροστά σε συγγενείς, φίλους και εκπροσώπους της πολιτείας.
Στην ίδια εκδήλωση η διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εκτός από τους νέους εθελοντές τίμησε με διακρίσεις και μετάλλια για την προσφορά τους, εθελοντές του περιφερειακού τμήματος Τρίπολης που μετέχουν καθημερινά στο μεγάλο ανθρωπιστικό έργο.
Την τελετή πλαισίωσαν μουσικά η χορωδία παραδοσιακής μουσικής Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Τρίπολης και η σοπράνο Γιελένα Γιοβανόβιτς – Μπακοπούλου με τον πιανίστα Γιώργο Κότσικα.






