Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καραντίνα ... τέλος | Θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις και εκτός Αρκαδίας!

Καραντίνα ... τέλος | Θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις και εκτός Αρκαδίας!

O υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης , μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Μάρα Ζαχαρέα, απάντησε στο ερώτημα αν θα μπορούμε να ταξιδεύουμε και εκτός νομού.

«Όλο αυτό το πολύ μεγάλο πείραμα, η δύσκολη άσκηση στην οποία η ελληνική κυβέρνηση θεωρώ ότι είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, δηλαδή να μείνουμε σπίτι, να καταπολεμήσουμε τον ιό, δεν έγινε με σκοπό να μένουμε αιωνίως σε μια καραντίνα», τόνισε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Ο σκοπός ήταν, συμμορφούμενοι προς τα μέτρα, να μπορέσουμε να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας, να μπορέσουμε να ξαναβγούμε στην κοινωνία και την αγορά. Άρα, υπό αυτήν την εκδοχή, η πραγματικότητα είναι ότι, πράγματι, θα μπορέσουμε φέτος να κάνουμε διακοπές, να έχουμε την κοινωνική συναναστροφή τηρώντας τους κανόνες που θα μας επιβάλλονται με διαφορετικό τρόπο, αλλά πάντως έξω, στην κοινωνική και την οικονομική μας ζωή».

Ουσιαστικά, μετά τις 4 Μαίου, θα επιτρέπεται η μετακίνηση όχι μόνο εντός της Αρκαδίας, αλλά και εκτός νομού, σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας, με βάση όσα είπε ο κ. Γεροπετρίτης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...