Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε σχολείο της Αρκαδίας επιστρέφει ο εκπαιδευτικός Κώστας Λάγαρης!

Σε σχολείο της Αρκαδίας επιστρέφει ο εκπαιδευτικός Κώστας Λάγαρης!
Την επιστροφή του Κώστα Λάγαρη σε σχολείο της Αρκαδίας έκανε γνωστή ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, ο οποίος τον καλωσόρισε μέσα από ένα κείμενο στα social media.

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ! - ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Τα πολλά χιλιόμετρα που έχει "γράψει" στα ελληνικά γήπεδα είναι σε όλους γνωστά. Αυτό που ίσως δεν ξέρουν πολλοί είναι τα χιλιόμετρα που έχει "γράψει" εντός και εκτός Ελλάδας και ως εκπαιδευτικός! 
Είναι γνωστό ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κλείσουν την καριέρα τους στην ομάδα που ξεκίνησαν. Αυτός δεν το έκανε μόνο ως ποδοσφαιριστής αλλά τώρα επέλεξε να το κάνει και ως επιστήμονας.
 
Είναι η αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Αρκαδία;
Ναι είναι κι αυτό αλλά στην περίπτωσή του όμως ισχύει και το άλλο που λένε πολλοί: δηλ. ότι πατρίδα είναι αυτή που κάποιος έχει τις πιο δυνατές παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις και όχι ο τόπος που γεννήθηκε..Αυτός είναι τυχερός γιατί στην περίπτωσή του ισχύουν και τα δύο.
 
Στην Αρκαδία λοιπόν και πάλι μετά από ένα μεγάλο ταξίδι. Η απόφαση είναι οριστική ( και αμετάκλητη ) και από το ερχόμενο σχολικό έτος θα υπηρετεί σε σχολική μονάδα της Αρκαδίας ως καθηγητής φυσικής αγωγής.
 Εδώ στην Τρίπολη επέλεξε να γραφτεί ο επίλογος της επιστημονικής του πορείας. Τα συναισθήματα ανάμεικτα. Αφήνει το σχολείο του στην Αθήνα με λύπη. Ένα σχολείο που τον τίμησε ιδιαίτερα για την προσφορά του. Ένα σχολείο που τον "έδεσε" ιδιαίτερα με τα παιδιά, τους μαθητές του.
 
Από την άλλη πλευρά υπάρχει η χαρά της επιστροφής σε ένα τόπο που τον αγάπησε, σε ένα μέρος που ζει η οικογένειά του. Είναι η επιστροφή σε μία πόλη που ποτέ δεν εγκατέλειψε.
Τα συναισθήματα μοιάζουν σαν του τερματοφύλακα πριν από το χτύπημα του πέναλτυ. Αυτός όμως αυτό το συναίσθημα ( του τερματοφύλακα ) το γνωρίζει πολύ καλά και είμαστε σίγουροι ότι και αυτή την φορά θα πέσει στη σωστή γωνία και θα μας κάνει όλους υπερήφανους.
 Κώστα Λάγαρη καλώς ήρθες στην Αρκαδία, καλώς ήρθες επαγγελματικά στην πατρίδα σου. Όλοι εμείς οι φίλοι σου σου ευχόμαστε να είσαι πάντα καλά και να συνεχίσεις να είσαι δημιουργικός για το καλό της αρκαδικής νεολαίας.

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...