Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Ριζοσπηλιά Γορτυνίας

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Ριζοσπηλιά Γορτυνίας

Το καλοκαίρι έφτασε και το Δ.Σ του συλλόγου Ριζοσπηλιωτών Γορτυνίας σας γνωρίζει και σας καλεί όλους στις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για φέτος στο χωριό.

Το Σαββάτο 6 Ιουλίου και ώρα 7 μ.μ στο εκκλησάκι της Αγ. Κυριακής θα τελεστεί εσπερινός και την Κυριακή 7 Ιουλίου και ώρα 7 π.μ θα τελεστεί πανηγυρική θεία Λειτουργία με αρτοκλασία από τον Σύλλογο. Στην συνεχεία όπως και τα προηγούμενα χρόνια στην πλατεία της Άνω Ριζοσπηλιάς θα ακολουθήσει γλέντι με φαγοπότι δωρεάν από προσφορές πατριωτών μας όπως κάθε χρόνο.
Την Παρασκευή 16 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ στο εκκλησάκι της Παναγίτσας θα τελεστεί εσπερινός και το Σάββατο 17 Αυγούστου το πρωί 7 π.μ θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία .
Το βράδυ του Σαββάτου 17 Αυγούστου και ώρα 8.30 μ.μ στο προαύλιο του πολιτιστικό μας κέντρου θα γίνει το καθιερωμένο ετήσιο πανηγύρι του χωριού, με παραδοσιακή μουσική από το συγκρότημα του Ν. Φρόνιμου. Γενική είσοδος 5 ευρώ (φαγητό και Μουσική).
«Ευχαριστούμε την οικογένεια του αείμνηστου πατριώτη μας Δημ. Κων. Μαθιοπούλου (Χασομέρη) για την μεγάλη προσφορά τους προς τον Σύλλογο μας ,που σαν αποτέλεσμα έχει την διαμόρφωση της εισόδου και του περιβάλλοντα χώρου, στο πολιτιστικού μας κέντρου.
Καλό Καλοκαίρι και καλή Αντάμωση» αναφέρει ανακοίνωση που υπογράφει η Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννα Σκουμπούρη.

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...