Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αφορά επιχειρήσεις και στην Αρκαδία | Δάνεια με πλήρη επιδότηση επιτοκίου από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - Αιτήσεις από τις 20 Μαΐου!

Αφορά επιχειρήσεις και στην Αρκαδία | Δάνεια με πλήρη επιδότηση επιτοκίου από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - Αιτήσεις από τις 20 Μαΐου!


Για το δανειοδοτικό προϊόν παροχής κεφαλαίων κίνησης με πλήρη επιδότηση επιτοκίου από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, το Υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν εκ νέου τις αιτήσεις τους από τις 20 Μαΐου 2020.

Πρόκειται για χορήγηση δανείων κεφαλαίου κίνησης προς τις επιχειρήσεις που έχουν τεθεί σε αναστολή ή περιορισμό της λειτουργίας τους εξαιτίας της πανδημίας Covid-19 και οι οποίες διαθέτουν έναν από τους επιλέξιμους ΚΑΔ που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Οικονομικών. Το επιτόκιο αυτών των δανείων θα επιδοτείται κατά 100% για τα δύο πρώτα χρόνια από τους πόρους του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙ, με βασική προϋπόθεση για την επιδότηση επιτοκίου να είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας τουλάχιστον κατά τα δύο πρώτα έτη της διάρκειας επιδότησης του δανείου.

Το θέμα αυτό αφορά πολλές επιχειρήσεις και στην Αρκαδία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...