Menu
RSS
Σάββατο, 04/07/2020
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Απάντηση Βλάση για Τατούλη: «Αξιολύπητη κατάσταση. Δεν έχει κάνει κανένα μεγάλο έργο για την Αρκαδία. Τον νοιάζει μόνο η οικονομική επιβίωση της οικογένειάς του»

Απάντηση Βλάση για Τατούλη: «Αξιολύπητη κατάσταση. Δεν έχει κάνει κανένα μεγάλο έργο για την Αρκαδία. Τον νοιάζει μόνο η οικονομική επιβίωση της οικογένειάς του»

 

Χωρίς να τον κατονομάζει, ο Αρκάς Υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης, εξέδωσε μια ανακοίνωση – απάντηση στα όσα έγραψε εναντίον του ο πρώην περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Ο κ. Βλάσης μιλά για πολιτικό κατήφορο και τονίζει για τον κ. Τατούλη «ότι ενώ έχει καταδικαστεί σε 5 μήνες φυλάκιση τελεσίδικα, έχει το θράσος να κουνάει και το δάκτυλο».

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεν υπάρχει τέρμα στον πολιτικό κατήφορο

 

Πραγματικά είναι αξιολύπητο να βλέπουμε πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, τον οποίο ο τόπος του, η Αρκαδία, τον τίμησε με την ψήφο του για 30 χρόνια.

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που μέσα σε 30 χρόνια δεν έχει συνδέσει το όνομά του με ούτε ένα μεγάλο έργο στην Αρκαδία!

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που με τις πράξεις του απέδειξε ότι τον ενδιέφερε μόνο η πολιτική και η οικονομική επιβίωση της οικογένειας του.

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που ενώ δεν έχει ασκήσει ποτέ το ιατρικό επάγγελμα, νομίζει ότι μπορεί και κρίνει αδιαμφισβήτητα βιογραφικά.

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που ενώ έχει καταδικαστεί σε 5 μήνες φυλάκιση τελεσίδικα, έχει το θράσος να κουνάει και το δάκτυλο.

ΚΑΙ το φυσικό αέριο θα έρθει στην Τρίπολη και την Αρκαδία, γιατί αυτή η Περιφερειακή Αρχή θα το κάνει (κόντρα στις επιθυμίες της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής, που δεν έκανε απολύτως τίποτα), γιατί πάνω απ’ όλα κινείται με γνώμονα την ΗΘΙΚΗ και όχι το προσωπικό συμφέρον. ΚΑΙ το στίγμα μας θα αφήσουμε στον τόπο μας, γιατί για εμάς η Πατρίδα και η Αρκαδία μας είναι πάνω από οικογενειακά συμφέροντα.

Κι όσον αφορά την γνωστή πρακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα – παλιά σας τέχνη κόσκινο από το πανεπιστήμιο και το αριστερό ΕΚΚΕ – απαντάμε ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Εκ του πολιτικού γραφείου

23 σχόλια

 • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
  ΑΝΩΝΥΜΟΣ Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 01:58 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο χορός καλά κρατεί,άρχισαν τα όργανα.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 01:04 Σύνδεσμος σχολίου

  Μόκο το Βλασαίικο, τι να πει άλλωστε: Αρση ασυλίας, μεταγγραφή καθηγητηλίκι Μακεδονικό φ αέριο ...

 • Σ
  Σ Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020 17:46 Σύνδεσμος σχολίου

  ΠΕΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ¨΄:ΠΩς ΕΓΙΝΕΣ ΛΕΚΤΟΡΑΣ:ΠΩς ΟΗΡΕ Σ ΜΕΤΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΒΡΕ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.......ΑΠΑΝΤΗΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ;;;;

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

  ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ .........ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ.......ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ......ΣΕ ΕΚΑΨΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ . ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ . Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ....ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ , ΚΩΩΩΩΩΩΣΤΑ ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ . ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ SITE , ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .

 • Στράτος Λυμπερόπουλος
  Στράτος Λυμπερόπουλος Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020 11:55 Σύνδεσμος σχολίου

  Και κάπως έτσι φαίνεται ότι για όλο το σύστημα Τατούλη η πολιτική ανάδειξη ζητημάτων περιορίζεται μόνο σε καφενειακές λογικές. Δεν περίμενα τπτ περισσότερο.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

  Εκεί στον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΕΥΔΗΜΟΣ τώρα που θα αναρτήσουν τα βιογραφικά του Δ. Σ. θα δούμε τις σπουδές τα μεταπτυχιακά τα διδακτορικά τις περγαμηνές της πρώην Πολιτευτή που ανέλαβε Διευθύνουσα Σύμβουλος... Τρομάρα της....

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 20:21 Σύνδεσμος σχολίου

  Για τον κυρ Γιώργη τι εχεις να πεις? Είσαι περηφανος έτσι?

 • Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
  Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

  ΚΏΣΤΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΑΟΥΛΑΙΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΑΙ ! ΕΣΥ ΝΑ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΘΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ. Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ . ΑΝΑΣΤΑΤΟΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ . ( ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΧΟΛΗ ) . ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ .........ΟΞΟΣ !!!!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 18:50 Σύνδεσμος σχολίου

  Τα ζητήματα της Αρκαδίας τα "αναδεικνύουν" και οι παππούδες στα καφενεία καλύτερα από όλους μας ... Το θέμα είναι ποιος τα λύνει.

 • Στρατός Λυμπεροπουλος
  Στρατός Λυμπεροπουλος Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 18:43 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο Βλάσης έχει αναδείξει πολλά ζητήματα που αφορούν την Αρκαδία κ αυτό το ξέρουν όλοι!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...