Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιαννακούρας: "Κύριε Νίκα, εμείς βγάζουμε φωτογραφίες στα έργα και όχι στις υπογραφές"!

Γιαννακούρας: "Κύριε Νίκα, εμείς βγάζουμε φωτογραφίες στα έργα και όχι στις υπογραφές"!

Σε ανακολινωσή του, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας σημειώνει "Με αφορμή τις λιτές, λόγω περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, εκδηλώσεις στην Ιερά Μονή Καλτεζών για την 199η Επέτειο Σύστασης της Α' Πελοποννησιακής Γερουσίας, που παρά τα όποια μελανά σημεία, είχε θετικό πρόσημο και απετέλεσε σημαντικό βήμα στην ίδρυση του νεολληνικού Κράτους, θέλω να εκφράσω τη χαρά μου γιατί ένα ακόμα έργο της περιφερειακής αρχής του Π.Τατούλη ολοκληρώνεται.

Και αναφέρομαι στο έργο ύδρευσης για τα χωριά Μαυρόγιαννη, Κουβέλια, Καλτεζιές, Ιερά Μονή Καλτεζών, Αγριακόνα, το οποίο προγραμματίστηκε και δημοπρατήθηκε επί της δικής μας θητείας.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε αρμοδιότητα για το έργο, βρήκαμε μία μελέτη 800 χιλιάδων ευρώ του Δήμου και με αγώνα εντάξαμε το έργο στο Ταμείο Πυροπλήκτων και βοηθήσαμε τα παραπάνω χωριά να πάρουν νερό. Επίσης στο έργο προβλέπεται και η τοποθέτηση πυροσβεστικών κρουνών.

Επίσης δείξαμε την ευαισθησία μας για το ιστορικό μοναστήρι των Καλτεζών και τρέξαμε για να μπορέσουμε να βρούμε χρήματα και να προχωρήσουμε στην αποκατάσταση των κελιών της δυτικής πτέρυγας που βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση. 180 χιλιάδες ευρώ περιμένουν την νέα περιφερειακή αρχή να ξεκινήσει επιτέλους το έργο, αφού δέκα μέρες πριν φύγουμε από την Περιφέρεια, πήραμε την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Και όμως ένα χρόνο μετά το έργο δεν έχει ξεκινήσει. Ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα και να μην υπάρξει περαιτέρω αδράνεια της Περιφερειακής Αρχής.

Εύχομαι του χρόνου να γίνουν με κάθε λαμπρότητα οι καθιερωμένες εκδηλώσεις στο ιστορικό μοναστήρι των Καλτεζών."

6 σχόλια

  • Κώστας Παπαδόπουλος
    Κώστας Παπαδόπουλος Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ανώνυμοι υβριστές και όχι ανώνυμοι σχολιαστές είστε όλοι εσείς που υβρίζετε την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη και των συνεργατών του γιατί ήταν ο Περιφερειάρχης που δεν υπέκυψε στις παράλογες απαιτήσεις σας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Λάζαρε Αφεντόπουλε , καλά κάνει ο κ. Γιαννακούρας και υπερασπίζεται τα έργα της δικής του Περιφερειακής Αρχής . Η σπουδαιότερη συνθήκη για να γίνει ένα έργο είναι να έχεις εξασφαλίσει τα χρήματα . Και μετά υπάρχει μια μακρά διαδικασία εγκρίσεων για να ακολουθήσει ο διαγωνισμός και η εκτέλεση του έργου . ΛΟΙΠΌΝ , καλά κάνει ο Γιαννακούρας και το λέει . Δεν μπορεί να τα ιδιοποιείται ο Νίκας . Όταν θα κάνει το πρώτο δικό του έργο .....ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ .

  • Λάζαρος  Αφεντόπουλος
    Λάζαρος Αφεντόπουλος Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 10:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Bαγγέλη ΄τωρα που είσαστε στην απέξω όλα τα ξεχάσατε. Πόσες φωτογραφίες είχες βγάλει στο γραφείο σου όταν προπαγάνδιζες τα έργα σου, ποσες φωτογραφιες ειχε βγάλει ο Περιφερειάρχης σου οταν μας έκανε τις εξαγγελιες του με τα τρομερά έργα του, εσυ δεν είσαι που έλεγες οτι μέχρι το 2017 θα εχεις επανακινησει τον σιδηρόδρομο της Πελοποννήσου........τα ξεχασες όλα αυτα Βαγγέλη και τωρα πας και βγάζεις φωτογραφίες στα έργα που εκτελούν άλλοι ?????? Λίγη σοβαρότητα Βαγγέλη δεν θα έβλαπτε !

  • ΚΑΝ.  ΚΑΝ.
    ΚΑΝ. ΚΑΝ. Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    περασμενα μεγαλεια και διηγοντας τα να κλαις ...........και να ζηλευεις........

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 08:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Παει ο Βαγγέλης παιδιά λαλησε ...........

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ !!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ..........ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ .......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...