Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα «βατραχάκια» της Τρίπολης έπαιξαν και ζωγράφισαν στη Βιβλιοθήκη (εικόνες)!

Τα «βατραχάκια» της Τρίπολης έπαιξαν και ζωγράφισαν στη Βιβλιοθήκη (εικόνες)!

«Ο βάτραχος είναι βάτραχος» ήταν το θέμα της δημιουργικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στη βιβλιοθήκη της Τρίπολης στα πλαίσια των καλοκαιρινών δράσεων ‘ανάγνωσης και δημιουργικότητας’ που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τη Future Library σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης.

Διαβάστηκε το βιβλίο “Ο μικρός γυρίνος” του “Τζουλιάνο Φέρι”, μίλησαν για τα βατραχάκια, ζωγράφισαν και έφτιαξαν αναμνηστικούς σελιδοδείκτες και μάσκες βατράχων και έπαιξαν πηδώντας από νούφαρο σε νούφαρο!
Καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου μπορείτε επίσης να πάτε στη βιβλιοθήκη για να ψηφίσετε το αγαπημένο σας χρώμα.
Οι δράσεις του Ιουνίου έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία και με παραπάνω συμμετοχή από το προβλεπόμενο. Θα συνεχιστούν όμως και τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβρη. Για να διαβάσετε το πρόγραμμα πατήστε εδώ: http://www.vivltri.gr/?p=4698
Η συμμετοχή για όλα τα παιδάκια είναι δωρεάν αρκεί οι γονείς τους να κάνουν την εγγραφή τους στο τηλέφωνο 2710 – 224238.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...