Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν μετακομίζει το ΚΑΠΗ της Τρίπολης, μέχρι ...

Δεν μετακομίζει το ΚΑΠΗ της Τρίπολης, μέχρι ...

Παράταση δόθηκε στη μίσθωση του χώρων που στεγάζεται το ΚΑΠΗ σήμερα για έξι ακόμη μήνες έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες δημοπράτησης της μίσθωσης του νέου απαραίτητου χώρου για τη στέγαση των υπηρεσιών του ΚΑΠΗ του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης ήτοι μέχρι την

31-12- 2013.

Η απόφαση πάρθηκε στο Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης, όπου η Πρόεδρος του Χριστίνα Ζαμπαθά, είπε: «Με την 175/2012 Απόφαση του ΔΣ του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης και σε εφαρμογή των 162/2012 απόφασης του Διοικητικού μας Συμβουλίου και της 687/2012 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, το Διοικητικό μας Συμβούλιο καθορίσαμε τους όρους για τη μίσθωση ενός ενιαίου κεντρικού χώρου προκειμένου να στεγαστούν οι υπηρεσίες του ΚΑΠΗ σε ακτίνα 200 μέτρων από την πλατεία Αγίου Βασιλείου συμπεριλαμβανομένων όλων των πλατειών που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.

Η μίσθωση των κτιρίων που στεγάζονται σήμερα τα ΚΑΠΗ έληγε την 30-12-2012.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 194 του Ν.3463/2012, των άρθρων 1-5 του Π.Δ. 270/81 (ΦΕΚ 77/81 τεύχος Α΄ και τις διατάξεις του 3852/2010 για τη μίσθωση ακινήτων από τους Δήμους απαιτείται δημοπρασία που διεξάγετε σε δύο φάσεις.

Στην πρώτη φάση καθορίζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο οι όροι της διακήρυξης και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που έχουν στην κατοχή τους κατάλληλα κτίρια να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη μίσθωση τους από το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης και ταυτόχρονα συγκροτείται η από τις διατάξεις του άρθρου 7 του ανωτέρω Προεδρικού Διατάγματος η προβλεπόμενη επιτροπή η οποία μετά από επιτόπια έρευνα κρίνει την καταλληλότητα των ακινήτων που προσφέρονται και αν αυτά πληρούν τους όρους της διακήρυξης.

Στην δεύτερη φάση διενεργείται η δημοπρασία μόνο μεταξύ αυτών που τα ακίνητά τους κρίθηκαν κατάλληλα.

Από το Δ.Σ. είχε δοθεί εξάμηνη παράταση μέχρι την 30-06-2013

Οι δυο δημοπρασίες που διενεργήθηκαν από το ΝΠΔΔ ήταν άγονες και η Τρίτη είναι σε εξέλιξη.

Έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία μίσθωσης του χώρου προτείνουμε την παράταση του μισθώματος των ΚΑΠΗ για έξι ακόμη μήνες μέχρι την 31/12/2013».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...