Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Άγιος Κωνσταντίνος, μια πόρτα με την Τρίπολη” | Φωτογραφικά "κλικ" από την εξαιρετική εκδήλωση!

"Άγιος Κωνσταντίνος, μια πόρτα με την Τρίπολη” | Φωτογραφικά "κλικ" από την εξαιρετική εκδήλωση!

Με άριστες εντυπώσεις και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Άγιος Κωνσταντίνος, μια πόρτα με την Τρίπολη” το απόγευμα της Τετάρτης (15/7/2020).

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο των απανταχού Αγιοκωνσταντινιωτών Μαντινείας, διοργάνωσαν την εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας, ο Μανωλόπουλος Βασίλης του Γεωργίου, ο δεκατριάχρονος μαθητής της Β΄ Γυμνασίου στο 4ο Γυμνάσιο Τρίπολης, παρουσίασε την 2η ατομική έκθεση του «Σαv έφηβος πια …. καλλιτεχνώ», με πίνακες που έχει φιλοτεχνήσει. Επίσης, o Βασίλης έχει ζωγραφίσει σκίτσα τα οποία είχαν την δυνατότητα να χρωματίσουν οι μικροί επισκέπτες της εκδήλωσης.

Η έκθεση, κατά γενική ομολογία, εντυπωσίασες τους πάντες!

Στην εκδήλωση συμμετείχαν:

Το Σωματείο Άρτεμις με προπονητή τον κ. Αθανάσιο Μπέλλο, Πανελληνιονίκη στο  Ατομικό Ολυμπιακό Τόξο Ανδρών και διακριθέντα στο Ομαδικό, ο οποίος παρουσίασε το άθλημα της Τοξοβολίας και οι επισκέπτες (μικροί και μεγάλοι) ήρθαν σε μια πρώτη επαφή μαζί του.

Η ΑΕΚ Τρίπολης και συγκεκριμένα το τμήμα ποδηλασίας του συλλόγου, διασκέδασε με ποδηλατικές δεξιοτεχνίες και διοργάνωσε παιχνίδια και δοκιμασίες για όλους τους παρευρισκόμενους.

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης του τοπικού τμήματος Τρίπολης, με υπεύθυνο τον κ. Δημήτρη Παπαθανασόπουλο και την ομάδα του, πραγματοποίησαν δράσεις απασχολώντας μας δημιουργικά.

Το Γυμναστήριο Star Fitness Ίριδα έκλεισε τη βραδιά παρουσιάζοντας μας χορογραφίες.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 06:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδη καλλιτεχνει και η δικος μου γιος θα του πληρωσει ο δημος τα εξοδα να κανει μια εκθεση η πρεπει να εχω ψηφισει; ηρεμα ρωταω

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...