Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Α. Κοτσιάνης: ''Δεν θα ασχοληθώ ξανά με την πολιτική. Θα βάλω γερή πλάτη στην παράταξη, αν χρειαστεί'' (vd)

Α. Κοτσιάνης: ''Δεν θα ασχοληθώ ξανά με την πολιτική. Θα βάλω γερή πλάτη στην παράταξη, αν χρειαστεί'' (vd)

Στη συνέλευση της δημοτικής παράταξης 'Τρίπολη, πρωτεύουσα πόλη' βρέθηκε ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της και πρώην δήμαρχος Τρίπολης Αλέξανδρος Κοτσιάνης, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του kalimera-arkadia.gr, ευχαρίστησε το Νίκο Δελφάκη για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους και τόνισε ότι τα προβλήματα της πατρίδας μας μπορούν να λυθούν μέσα από την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση.

Για την παρουσία του Γιώργου Σαμαρτζή στη συνέλευση είπε ότι 'έκανε καλά, άσχετα με το κόμμα, όλοι άνθρωποι είμαστε και μπορούμε να παρακολουθούμε, γιατί αυτό θέλει η πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση'.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Τρίπολη πρέπει να γίνει η έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Για τη δράση του νυν δήμαρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη όσον αφορά στην πραγματοποίηση των έργων δήλωσε ότι καλά κάνει και συνεχίζει τα έργα και ότι αν του ζητήσει τη γνώμη του σε κάτι θα την δώσει, σε αντίθεση με τον Δημοσθένη που τα σταμάτησε.
Δήλωσε κεντρώος και πρόσθεσε ότι αν το ΠΑΣΟΚ χάσει αυτά τα χαρακτηριστικά θα το αφήσει, αλλά υπάρχει βέβαια και συναισθηματικό δέσιμο, καθώς μεγάλωσε με αυτό.

Τέλος δήλωσε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τον πολιτικό χώρο αλλά αν χρειαστεί να 'βάλει γερή πλάτη' σε άτομα που προέρχονται από την παράταξη του, θα το κάνει.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...