Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χαμός στο Λεβίδι για τα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία – «Έχετε φανταστεί ότι μπορεί να γίνει κανένα μακελειό;» (vd)

Χαμός στο Λεβίδι για τα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία – «Έχετε φανταστεί ότι μπορεί να γίνει κανένα μακελειό;» (vd)

Μεγάλη συζήτηση για την κανονιστική της Πλατείας Λεβιδίου έγινε την Πέμπτη (4/7/2013), στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, μετά από παρέμβαση που έκανε ο αναπληρωτής πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Λεβιδίου Γιάννης Λαγός (φωτο).

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λαγός είπε ότι «το τοπικό συμβούλιο Λεβιδίου έχει πάρει απόφαση και για την κανονιστική σ την πλατεία από τον Απρίλιο και έχει φτάσει Ιούλιος και δεν έχει παρθεί απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Πέρυσι, το Δημοτικό Συμβούλιο όρισε κοινόχρηστους διαδρόμους και ανέφερε ότι αν καταπατηθούν θα αφαιρείται η άδεια. Αυτό καταστρατηγείται. Έχετε φανταστεί ότι μπορεί να γίνει κανένα μακελειό για το Λεβίδι;  Ήρθα από την Αθήνα για να πω τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη.

Θέλω σαφέστατες απαντήσεις».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Αντιδήμαρχος Ανδρέας Μπούρας είπε ότι «είπαμε ότι η περυσινή κανονιστική ισχύει μέχρι να ψηφιστεί η επόμενη. Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής δεν μπορεί να κάνει αστυνόμευση. Η δημοτική αστυνομία έχει πάει μία φορά και έχει επιβάλλει πρόστιμο και θα πάει κι άλλη φορά».

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι «έχει μπει το πρώτο πρόστιμο και στο επόμενο παίρνονται τα καθίσματα. Κάποιοι συμμορφώθηκαν και κάποιος δεν συμμορφώθηκε. Την Παρασκευή το πρωί, θα κατασχεθούν όλα, τα τραπεζοκαθίσματα και οι γλάστρες».

Να συνεννοηθούν τα 4 καταστήματα στο Λεβίδι και να βρουν λύση είπε ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Σταμάτης ο οποίος τόνισε ότι «να καθίσουμε να το λύσουμε το πρόβλημα εμείς στο Λεβίδι/».

Παρών ήταν και ο Κώστας Στραβούλης που έχει το κατάστημα Αγορά καφέ και είπε ότι θέλει μία σαφή απαίτηση πότε θα λυθεί το θέμα.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σαμαρτζής είπε «χειροκροτώ την πυγμή που σήμερα δείχνει ο δήμαρχος, αν και αυτό δεν το είχαμε δει όταν φωνάζαμε για τον πεζόδρομο Δεληγιάννη».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...