Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κατασκηνώσεις από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού τον Αύγουστο σε Γορτυνία και Κυνουρία!

Κατασκηνώσεις από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού τον Αύγουστο σε Γορτυνία και Κυνουρία!

Το πρόγραμμα  “Ανθρώπων Έργα” θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2013 με την οργάνωση12 κατασκηνώσεων  στους 4 Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας:

 σε επιλεγμένα μικρά χωριά της Περιφέρειας Πελοποννήσου:Τρόπαια Γορτυνίας, Τυρός Κυνουρίας, Καρυά Αργολίδας, Καστρί Αρκαδίας, Κοσμάς Αρκαδίας, Σελλά Κυπαρισσίας, Καρύταινα-Ζάτουνα-Ελάτη, Πλατάνια Τριφυλίας, Καστόριο, Πλύτρα Λακωνίας και Πύλος Μεσσηνίας.

Οι Κατασκηνώσεις Κοινοτικής Ανάπτυξης (Κ.Κ.Α.) που λειτουργούν ήδη 60 χρόνια, δίνουν την ευκαιρία στους Μεγάλους Οδηγούς, Ναυτοδηγούς και τα Στελέχη ναπροσφέρουν εθελοντικό έργο στον τόπο, χωρισμένοι σε Ομάδες Εργασίας(Ο.Ε.), με την ενέργεια, τη γνώση και τη φαντασία τους ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια της ελληνικής υπαίθρου να αποκτήσει χωριά, αυτάρκη και ζωντανά.

Πέντε  από τις κατασκηνώσεις μας θα φιλοξενήσουν ομάδες από την Ευρώπη και τη Μεσόγειο.
Την ευθύνη της οργάνωσης και της διαχείρισης των 12 Κ.Κ.Α. έχουν οι Αρχηγοί τους.
Το Πρόγραμμα  “Ανθρώπων Έργα” όμως δεν σταματά εκεί. Περιλαμβάνει και 3ήμερη συνάντηση όλων τωνκατασκηνωτώνσε κεντρικό σημείο της Πελοποννήσου με σύνθημα:
«Το εγώ, το εδώ και το τώρα»
Οι 600 Κατασκηνωτές θα συγκεντρωθούν από τις 2 έως τις 4 Αυγούστουστο Μαίναλο. Τις ημέρες αυτές, οι κατασκηνωτές θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί, να ασχοληθούν με δραστηριότητες που σχεδιάζονται από τον Κλάδο ειδικά γι αυτούς , να ανταλλάξουν σκέψεις, εμπειρίες, και απόψεις, να αισθανθούν τη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει ένα μεγάλο σύνολο.

Το Πρόγραμμα "Ανθρώπων Έργα 2013" τελεί υπό την Αιγίδα: του Υπουργείου Παιδείας, της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς  στην ιστοσελίδα της κατασκήνωσης:anthroponerga.seo.gr  και στη σελίδα του  Facebook: Ανθρώπων έργα – Human’s act

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...