Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οργή στους σχολικούς φύλακες της Τρίπολης: «Θα εκδικηθούμε σκληρά αυτούς που θα κόψουν το ψωμί των παιδιών μας»!

Οργή στους σχολικούς φύλακες της Τρίπολης: «Θα εκδικηθούμε σκληρά αυτούς που θα κόψουν το ψωμί των παιδιών μας»!

Ένα βήμα πριν την απόλυση είναι οι σχολικοί φύλακες σε όλη τη χώρα, αφού προβλέπεται η κατάργηση των θέσεων τους, στο νέο πολυνομοσχέδιο. Τη δουλειά τους θα χάσουν και οι φύλακες των σχολείων της Τρίπολης οι οποίοι είναι εξοργισμένη και σήμερα είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη.

Του επέδωσαν μία επιστολή διαμαρτυρίας στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνουν ότι «οι άδικες και σκληρές απολύσεις που γίνονται σήμερα πρέπει να βρουν απέναντι ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Σύσσωμη η οικογένεια της τοπικής αυτοδιοίκησης θα πρέπει να αντιδράσει δυναμικά. Οι πραξικοπηματικές κινήσεις της κυβέρνησης και της τρόικας δεν πρέπει να περάσουν. Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε με κάθε τρόπο τις δουλειές και τα παιδιά μας. Απαιτούμε από όλους τους Δημάρχους της Πελοποννήσου να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα μας και να λάβουν άμεσα μέτρα προστασίας των δημοτικών υπαλλήλων που απολύονται.

Διαμηνύουμε προς κάθε πλευρά ότι εμείς, οι σχολικοί φύλακες της Τρίπολης, θα εκδικηθούμε σκληρά όχι μόνο αυτούς που θα κόψουν το ψωμί των παιδιών μας αλλά και όλους αυτούς που δεν θα στηρίξουν - όπως πρέπει - τον αγώνα μας. Οι δημοτικές εκλογές που έρχονται θα είναι το πρώτο χτύπημα και ...έπεται συνέχεια.

Βαρεθήκαμε να ακούμε υποσχέσεις και λόγια. Απαιτούμε ΤΩΡΑ από όλα τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης να πάρουν μια ξεκάθαρη θέση και να στείλουν ΣΗΜΕΡΑ ένα ηχηρό μήνυμα στην κεντρική κυβέρνηση.

Ζητάμε από το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη να φέρει το θέμα μας στη σημερινή συνεδρίαση της ΠΕΔ που θα γίνει στην Τρίπολη, να διαβάσει την παρούσα επιστολή σε όλους τους Δημάρχους της Πελοποννήσου και να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα συμπαράστασης των σχολικών φυλάκων - από το όργανο των Δημάρχων της περιφέρειας - προκειμένου να ακυρωθεί το ομαδικό σχέδιο απολύσεων του κλάδου μας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η σημερινή θυσία των σχολικών φυλάκων δεν δα σώσει την χώρα. Αν ξέραμε ότι η δική μας σφαγή θα αποτελούσε τη λύση για το δράμα της Ελλάδας τότε θα είμαστε οι πρώτοι που θα προσφερόμαστε εθελοντικά να πηδήξουμε στο κενό! Επειδή όμως ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν είναι έτσι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τελικής πτώσεως.

Λέμε ΟΧΙ στον ξαφνικό θάνατο των σχολείων μας. Λέμε ΟΧΙ στη διάλυση των Δήμων. Λέμε ΝΑ! στο δικαίωμα για δουλειά. Λέμε ΝΑΙ στο μέλλον των παιδιών μας. Ξέρουμε ότι έχουμε ΔΙΚΙΟ και σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας.

Πάρτε απόφαση ΣΗΜΕΡΑ και στείλτε το σωστό - και ηχηρό - μήνυμα στην κυβέρνηση ( και στην τρόικα ) από ΕΔΩ, από την Τρίπολη, από την καρδιά της Πελοποννήσου.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...