Menu
RSS
Τρίτη, 13/05/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
ygeia728x90

Μαντινειακή Συμπολιτεία: «ΟΧΙ άλλη ανεργία! ΟΧΙ άλλη Φτώχεια! Όχι άλλη Εξαθλίωση!»

Μαντινειακή Συμπολιτεία: «ΟΧΙ  άλλη ανεργία! ΟΧΙ  άλλη Φτώχεια! Όχι  άλλη Εξαθλίωση!»

Η δημοτική παράταξη Μαντινειακή Συμπολιτεία (που σήμερα εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης με τον Τάσο Παπαζαχαρία) σημειώνει σε ανακοίνωσή της ότι: «Οι μάσκες έπεσαν! Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

Οι όροι Διαθεσιμότητα – Κινητικότητα – Αξιολόγηση – Μεταρρύθμιση – Αποδοτικότητα,  σημαίνουν  ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ !

Το βράσιμο, οι αναστολές και οι παλινδρομήσεις της κυβέρνησης των μνημονίων πείρε τέλος!

Οι δεσμεύσεις και οι υπογραφές που πέσανε μπροστά στη τρόικα, πριν από καιρό, ήρθε η ώρα να γίνουν πράξη!

Ο Γολγοθάς του εργαζόμενου λαού, δεν έχει τέλος!

Στα εκατομμύρια των απολυμένων, πάνε να προσθέσουν κι’ άλλους!

Βάζουν την οικονομία σε περιπέτειες και το λαό μας στην εξαθλίωση!

Το τρίγωνο του θανάτου:

-       Μειώσεις μισθών-συντάξεων,

-       Υπερφορολόγηση των χαμηλών εισοδημάτων και

-       Απολύσεις εργαζομένων  από το δημόσιο, είναι η συνταγή που στεγνώνει την αγορά από χρήμα και οδηγεί εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα σε απολύσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες όλων των κλάδων απασχόλησης, στο κλείσιμο της δουλειάς τους και την κατάληξή τους στα κοινωνικά συσσίτια η στιςαυτοκτονίες!

Κανείς δεν πρέπει να μένει αδιάφορος!

Κανένας δεν πρέπει να σκέπτεται ότι, τον ίδιο δεν τον αφορούν οι όποιες απολύσεις!

Οι Επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, χρειάζονται τους μισθούς από την εργασία και τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων, οι δε Δημόσιοι υπάλληλοι χρειάζονται την λειτουργία του ιδιωτικού τομέα, για να βρούνε απασχόληση τα παιδιά τους και οι συγγενείς τους!

Είμαστε όλοι μας σαν λαός, εξαρτώμενος ο ένας από τον άλλο!

Δεν μπορούμε να προσδοκούμε την ευτυχία μας, στη δυστυχία του διπλανού μας!

Γι’ αυτό στον καθένα μας. μπαίνει επιτακτικά η υποχρέωση της συμπαράστασης και της αλληλεγγύηςστον συνάνθρωπό μας.

Σήμερα θίγεται ο εργαζόμενος στην Αυτοδιοίκηση, όμως ακολουθούν οι 25.000 συνολικά μέχρι το τέλος του χρόνου και οι 150.000 μέχρι το τέλος του 2015.

-     Πώς θα δουλέψουν τα καταστήματα;;;

-     Πως θα δουλέψουν οι πάσης φύσεως επιστήμονες;;;

-     Που θα βρούνε δουλειά οι εργαζόμενοι στην οικοδομή και στα δημόσια έργα;;;

-     Ποια βιοτεχνία θα παράγει προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, για να βρούνε εκεί δουλειά , εργαζόμενοιάλλων ειδικοτήτων;;;

Η παράταξή μας προτείνει:

1ο     Ο αγώνας των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση να γίνει αγώνας ολόκληρης της κοινωνίας!

2ο     Τα Εργατικά κέντρα, οι Ομοσπονδίες και η ΓΣΕΕ, να συμμετάσχουν στον αγώνα αυτό, με καθολική απεργία τις μέρες ψήφισης του νέου μνημονίου!

3ο      Οι οργανώσεις των Ελεύθερων Επαγγελματιών: Ομοσπονδία, Εμπορικός Σύλλογος, Επιμελητήρια κλπ να πάρουν μέρος στον αγώνα με σταμάτημα των δραστηριοτήτων τους!

4ο       Οι Δήμοι με επικεφαλής τους Δημάρχους να απευθύνουν ΚΑΛΕΣΜΑ στο λαό που εκπροσωπούν να αγωνιστεί, για τη σωτηρία της Αυτοδιοίκησης και να πρωτοστατήσουν στον αγώνα με συσκέψεις μαζικών φορέων και συνδικαλιστικών οργανώσεων,  απ όπου θα προγραμματιστούν, συγκεντρώσεις συνεχόμενες στις πλατείες των πόλεων και διαδηλώσεις στους δρόμους!

-  Πάνω απ όλα το δικαίωμα στη δουλειά!

-  Πάνω απ όλα το δικαίωμα στην οικογένεια!

-   Πάνω απ όλα το δικαίωμα στη ζωή!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...