Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το θεματικό πάρκο της "Βουλωμένης" στην είσοδο της Νεστάνης

Το θεματικό πάρκο της "Βουλωμένης" στην είσοδο της Νεστάνης
Το θεματικό πάρκο « της ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ » αποτελεί την πιο πρωτότυπη πρόταση για σχολικές εκδρομές, παιδικά πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και για τη δημιουργική ψυχαγωγία και ξεκούραση όλης της οικογένειας.
Βρίσκεται σε μια προνομιούχα τοποθεσία στην είσοδο της Νεστάνης , χαρακτηριστικό δείγμα του «Αρκαδικού τοπίου». Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη αφού απέχει μόλις λίγα λεπτά από την Εθνική οδό, και 10 χιλιόμετρα από την Τριπολιτσά . Οι υποδομές του πάρκου εγγυώνται την δημιουργία θεματικών δραστηριοτήτων και εκθεμάτων , ως και την απόλυτη ασφάλεια για όλες τις ηλικίες .
Πηγάδι αλώνι, πατητήρι, παραδοσιακές κατασκευές παιδική χαρά , εξωτερικά όργανα γύμνασης για ενήλικες .
Όταν δεν έχουμε πολύ χρόνο, μια βόλτα στην παιδική χαρά είναι ένα γευστικότατο σφηνάκι στην διασκέδαση μας. Μερικά λεπτά κυριολεκτικά από το σπίτι μας είναι το Πάρκο της Βουλωμένης , ένας μεγάλος χώρος 3ων στρεμμάτων που είναι ιδανική επιλογή για τη βόλτα μας.
Τεράστια άπλα, άνετο parking , ζώνες περιπάτου που για
κάθε ηλικία σημαίνει τρελό τρέξιμο, κρεμαστή γέφυρα, κούνιες, τσουλήθρα και τραμπάλα αλλά και ένας ποδηλατόδρομος με σήμανση ώστε να μάθουν τα παιδιά πώς κινούμαστε με ασφάλεια στους δρόμους είναι μερικά από όσα προσφέρονται εκεί.
Η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα και μια απλή βόλτα έστω για μια ωρίτσα με τα παιδιά αποτελεί επένδυση στην σχέση μας μαζί τους. Οπότε δεν είναι μόνο η οικονομία που κάνεις όταν επισκέπτεσαι απλά ένα πάρκο ή η ευκολία της απόστασης αλλά και η ουσία που πάντα ψάχνουμε στις στιγμές μας και στις σχέσεις μας!
Αγαπητοί φίλοι συμπατριώτες
Το ως άνω περιγραφόμενο έργο κατασκευάζεται στην είσοδο του χωριού μας .
Είναι ένα μεγάλο έργο πνοής και εξέλιξης που θα αναδείξει και θα προσφέρει μεγάλα οφέλη στην τοπική μας κοινωνία , ως και θα αναδείξει το χωριό μας τη Νεστάνη σε πρωτοπόρο .
Προϋπόθεση όμως για μας που έχουμε αναλάβει αυτή την σημαντική αποστολή θεωρούμε την συμβολή του καθενός και ιδιαίτερα αυτών που αγαπούν και δύνανται να προσφέρουν για την ολοκλήρωση του , ενόψει των εορτασμών των 100 χρόνων της απελευθέρωσης της Πατρίδας από τον ζυγό.
Ο στόχος και η φιλοδοξία μας είναι η Νεστάνη να συμμετάσχει στην επέτειο αυτή ( 2021) , με τα εγκαίνια αυτού του θαυμάσιου και χρήσιμου έργου .
Μόνο με την ενεργό συμμετοχή και την συνεργασία σας θα μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας τους στόχους μας , και να υλοποιήσουμε οράματα , ανεβάζοντας τον πήχη για ένα καλύτερο χωριό , ένα καλύτερο αύριο .
Η βοήθεια σας στο μέτρο που μπορείτε είναι ευπρόσδεκτη και ουσιαστική .
Το πάρκο θα χωριστεί σε τρις διαφορετικές θεματικές ενότητες οι οποίες θα φέρουν την σφραγίδα της τοπικής μας κοινωνίας και της ιστορίας του τόπου .
Αυτές δε ο χορηγός μπορεί να τις αφιερώσει σε πρόσωπα που επιθυμεί , η και στην μνήμη αυτών .
Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά για τον τόπο που γεννηθήκαμε και αγαπάμε .
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης σας προσκαλεί και σας παρακαλεί να συμμετάσχετε σε αυτήν την δύσκολη για την εποχή που διανύουμε προσπάθεια , και σας διαβεβαιώνει ότι το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα δικαιώσει και την δική μας προσπάθεια , αλλά και την δική σας απόφαση να συνεισφέρεται .
Με πολύ αγάπη και πάντα διαθέσιμοι
Νεστάνη 20/09/2020
ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΣΤΑΝΗΣ

1 σχόλιο

  • Νεστανιωτης
    Νεστανιωτης Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 06:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο για αλλη μια φορά στον σύλλογο και σε ολους τους Νεστανιωτες.ΝΤΡΟΠΗ στον δημο τριπολης που για την Νεστανη ουδέποτε εχει δώσει εστω ενα ευρω για εργα.ουτε λιγη πισσα στις εισόδους του χωριου δεν ρίχνει να στηριχθουν αυτα τα εργα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...