Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υπογραφές για το Δίκτυο στις Κολλίνες | Τζιούμης: “Διασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα και ποσότητα νερού στους δημότες μας”

Υπογραφές για το Δίκτυο στις Κολλίνες | Τζιούμης: “Διασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα και ποσότητα νερού στους δημότες μας”

 Την Τετάρτη 07.04.2021 υπογράφηκε η σύμβαση του έργου “Κατασκευή Δικτύου Ύδρευσης και Μεταφοράς νερού στις Τ.Κ. Κολλίνες – ΑΓ. Βαρβάρας της Δ.Ε. Σκυρίτιδας του Δήμου Τρίπολης”, προϋπολογισμού 920.000,00 € (χωρίς ΦΠΑ),  χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», μεταξύ του Προέδρου και Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη και υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΥΑΤ, με την εργοληπτική επιχείρηση Α.Γ.Τ. Ανώνυμη Τεχνική Εταιρία με δ.τ. «AGT constructions Α.Τ.Ε.».

 Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή του έργου μεταφοράς νερού με νέο αγωγό για την ύδρευση των τοπικών κοινοτήτων Αγίας Βαρβάρας – Κολλίνες της Δ.Ε. Σκυρίτιδας, η κατασκευή ενδιάμεσης δεξαμενής καθώς και η εγκατάσταση του απαραίτητου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

Το έργο τοποθετείται στο Νότιο τμήμα της Δ.Ε. Σκυρίτιδας και καλείται να παίξει σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο αφού οι Τ.Κ. Κολλίνες - Αγίας Βαρβάρας υδρεύονται από μικροπηγές αλλά και γεωτρήσεις με μικρές παροχές που αδυνατούν να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες σε νερό, ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο.

 Η προθεσμία περαίωσης του έργου ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης δήλωσε τα εξής: “ Θα πρέπει να τονισθεί ότι οι Τ.Κ. Κολλίνες – ΑΓ. Βαρβάρας του Δήμου Τρίπολης, παρουσιάζουν έντονο τουριστικό ενδιαφέρον και επομένως το πρόβλημα της ύδρευσης είναι καθοριστικό. Κατά συνέπεια απαιτείται η κατασκευή δικτύου μεταφοράς νερού από τη γεώτρηση της Δ.Ε. Σκυρίτιδας στη θέση "Αχούρι", η οποία μεταφορά νερού θα πραγματοποιείται με τη κατασκευή αγωγού μήκους 6.800m καθώς επίσης και με μια νέα δεξαμενή στην ΤΚ Αγ. Βαρβάρας. Με το έργο αυτό διασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα πόσιμου νερού και μειώνουμε στο ελάχιστο μελλοντικά υδρευτικά προβλήματα της συγκεκριμένης περιοχής, υπηρετώντας την καθημερινότητα των δημοτών μας. Τέλος, οφείλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Μπάκο Δημήτρη και Καϋμενάκη Γιάννη, οι οποίοι ευγενώς και χωρίς κανένα αντάλλαγμα, παραχώρησαν στην Επιχείρησή μας, ένα οικόπεδο με υπάρχουσα γεώτρηση, προκειμένου να υλοποιήσουμε το εν λόγω έργο ύδρευσης”.

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΡΩΝΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  • Anonymos
    Anonymos Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Λογικη εξελιξη της συνεχειας εργου του Παυλη μιας και ο ΑΣΤΕΡΑΣ με τους ανθρωπους του και μεσω ΚΑΤΣΑΦΑΝΑ τον βοηθησαν στις εκλογες.Οτι σου πουν οι Μποροβοιλαιοι να κανεις ΔΗΜΑΡΧΑΚΟ. Αισχος και ντροπη, ο κοσμος να τα βλεπει αυτα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 20:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας παραχώρησαν "δωρεάν" τη γεώτρηση που τους είχε παραχωρήσει ο πρώην δήμος Σκιρίτιδας!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ναι παιδιά ο δήμαρχος των έργων έχει σπάσει ενας αγωγός ύδρευσης για 3 χωριά στην Ε.Ο. 111 στην Παναγίτσα εδώ και ενάμιση χρόνο και οι κύριοι σφυρίζουν αδιάφορα . το οδόστρωμα έχει υποχωρήσει και σε ακτίνα 500 μέτρων στα χωράφια φύτρωσαν ιτιές άσε τα αγριογούρουνα που κάνουν γλέντι κάθε βράδυ . η επισκευή του προσφέρεται για φωτογραφίες κύριοι ένοικοι της Αταλάντης

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 19:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στον Καρώνη και καλά κάνει. Όχι θα κάθεται να ακούει τους γραμματείς και Φαρισαίους της Ναυπλίου που νομίζουν πως διοικούν την παράταξη του μακαρίτη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Καρωνάκος τον τελευταίο εξάμηνο συμφωνεί σε όλα με τον Τζιούμη και ψηφίζει ΝΑΙ σε όλα.
    Μπράβο Γιώργο!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Παντού έργα. Ο δήμαρχος των έργων

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ ο κύριος ΚΑΡΩΝΗΣ έχει να μας πει κάτι για αυτό το έργο η θα σιωπήσει ξανά?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 13:05 Σύνδεσμος σχολίου

    τον ΠΑΡΑ κι τα ματια σου δημαρχε...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...