Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πολλά κρούσματα covid σε φαντάρους στην Τρίπολη - Διαμαρτυρία και καταγγελίες από το ΚΚΕ έξω από την 124 ΠΒΕ (vd)

Πολλά κρούσματα covid σε φαντάρους στην Τρίπολη - Διαμαρτυρία και καταγγελίες από το ΚΚΕ έξω από την 124 ΠΒΕ (vd)

Συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έξω από την 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, στην Τρίπολη.

Στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος με μάσκες και τηρώντας τις σχετικές αποφάσεις, συγκεντρώθηκαν έξω από την Πτέρυγα της Αεροπορίας, κρατώντας πανό και ζητώντας μέτρα προστασίας για τους στρατευμένους.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Γόντικας σε δηλώσεις του υπογράμμισε την απαίτηση να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για τους φαντάρους. «Δύο φορές παρουσιάστηκαν μαζικά κρούσματα στην 124 ΠΒΕ, αυτές τις ήμερες στην Μεραρχία υπάρχουν πολλά κρούσματα και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αντί να λάβει μέτρα και ανοίξουν αίθουσες του 11ου Συντάγματος και να μεταφέρουν εκεί αυτοί που βρίσκονται θετικοί, εντούτοις βάζουν σε καραντίνα ολόκληρη διμοιρία,  με αποτέλεσμα να κολλούν οι περισσότεροι.

Αντί να παίρνουν μέτρα για να βοηθήσει τα παιδιά να γυρίσουν στην οικογένειά τους, τους λέει πληρώστε και τα εισιτήρια και τα τεστ. Αντί να τους δώσει αντισηπτικά και μάσκες, βάζουν ολόκληρη τη μοίρα σε καψώνι ,για να τιμωρήσουν εκείνους που σήκωσαν κεφάλι και ζήτησαν μέτρα προστασίας.»

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...