Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπρακουμάτσος για Ταλαγάνη: "Μάς έδειξες το δρόμο για βα φύγουμε από το μονοπάτι της εσωστρέφειας και να μπούμε στη λεωφόρο της προόδου"

Μπρακουμάτσος για Ταλαγάνη: "Μάς έδειξες το δρόμο για βα φύγουμε από το μονοπάτι της εσωστρέφειας και να μπούμε στη λεωφόρο της προόδου"
Σε γραπτό μήνυμά του, ο Δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, Βασίλης Μπρακουμάτσος, αναφέρει: "Δεν είναι η λύπη μου μόνο γιατί είμαστε συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες στο Δημοτικό Συμβούλιο, εσύ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και εγώ Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου από το 1998 μέχρι το 2002. Δημήτρη Ταλαγανη είναι πιο πολύ γιατί μας έδειξες το δρόμο. Να φύγουμε από το μονοπάτι της εσωστρέφειας, των μικρών πραγμάτων και να μπούμε στη λεωφόρο της προόδου, του οράματος, των μεγάλων πραγμάτων. Το κρατώ και σε Ευχαριστώ. Καλο ταξίδι μεγάλε ΔημοΒαλτετσιωτη.
ΥΣ: Είχες το σεβασμό όλων και ως μεγαλόψυχος που ήσουν δε δίνουμε σημασία σε αυτούς τους πολύ ελάχιστους που έσταζαν χολή για εσένα μέχρι χτες και σήμερα δηλώνουν θλιμμένοι με μεγάλα λόγια και μοιρολόγια."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...