Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγκλονίζει ο Κώστας Ταλούμης: «Αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο, δεν ξέρω αν θα ήμουν σήμερα εδώ» (vd)

Συγκλονίζει ο Κώστας Ταλούμης: «Αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο, δεν ξέρω αν θα ήμουν σήμερα εδώ» (vd)

Για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό μίλησε φανερά συγκινημένος ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κύριος Κώστας Ταλούμης.

«Νιώθω ευτυχισμένος και ευλογημένος που ο κορωνοϊός με έπιασε με μια ήπια κατάσταση»,  ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο κύριος Ταλούμης ενώ συνέχισε αναφερόμενος και στην υποχρέωση που αισθάνθηκε να ευχαριστήσει δημόσια όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς η στήριξή τους μέσα σε όλα, όπως είπε, ήταν και ψυχολογική.

Στη συνέχεια, θέλησε να περάσει και το δικό του μήνυμα σχετικά με την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και της τήρησης των μέτρων ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια δύο πολύ κοντινών του ανθρώπων, του Δημήτρη Ταλαγάνη και του Άγγελου Δενδρινού.

«Να κάνουν όλοι το εμβόλιο, εγώ είχα προλάβει κάνει την πρώτη δόση πέντε ημέρες πριν νοσήσω. Αν δεν το είχα κάνει, δεν ξέρω αν σήμερα θα ήμουν εδώ να μιλάμε. Στην ατυχία μου να κολλήσω κορωνοϊό ήμουν πολύ τυχερός που κατάφερα και βγήκα νικητής», είπε κλείνοντας ο κύριος Ταλούμης θέλοντας να τονίσει με αυτόν τον τρόπο την μεγάλη αξία που έχει η ζωή και η υγεία μας.

Β.Γ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...