Σμυρνιώτης για κεντρική πλατεία: "Να τεκμηριώσει ο κ. Τζιούμης σε τι υπερτερεί η τωρινή πρόταση σε σχέση με την πρόταση του 2013"
Σε ανάρτησή του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης, αναφέρει για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας... "Δηλαδή κατά τον κ. Τζιούμη με μόνο τις δυο αυτές εισηγήσεις του για το 19ο Θέμα της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της 11.11.2020 για την Ένταξη της Πλατείας Αγ. Βασιλείου στο ΕΣΠΑ , οι οποίες με διαφορά 5 ημερών ανεβάζουν τον Προϋπολογισμό της πρότασης από 2.990.000 σε 3.320.000 €, εμείς έπρεπε - πανηγυρικά - να υπερψηφίσουμε.
Υ.Γ.: Καλό θα ήταν, έστω και τώρα, να τεκμηριώσει επαρκώς γιατί η τωρινή πρόταση υπερτερεί της κατατεθείσας με προϋπολογισμό 1.970.000 € στο προηγούμενο ΕΣΠΑ στα τέλη του 2013."
3 σχόλια
-
Γιάννηηηηηηηηη! Μπανάναααααααα! Σου θυμίζει κάτι; Ο δικός σου στά'λεγε και στά'χωνε πόσους μήνες, ρόμπες σας είχε κάνει και σένα και τη γυναίκα σου και πήγες και τον πήρες υποψήφιο σύμβουλο Σμυρνιωτάκοοοοοοο! Καλά σου τά'λεγε ο "μιλάμε λέμε". Ν' αγιάσει το στόμα του. Μόκο τώρα και τρώγε τη μπανανίτσα. Έχει και κάλιο. Κάνει καλό
-
Γιαννάκη δες την ανάρτηση του Τζιούμη στο fb για να πάρεις την απάντησή σου. Για πλάκα σε εχει ο Τζιούμης.
-
Γιατί δέν μας λές εσύ ποιά ειναι η σπατάλη καί σέ τί διαφέρει η μία μελέτη από τήν αλλη ,αφού τίς εχεις καί τίς δύο,εισαι καί μηχανικός
.Αλλα αμολάς αρλούμπες.Τό εργο θα δημοπρατηθεί καί τυχόν εκπτωση ξαναγυρίζει στό κράτος ανίδεε????????






