Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδία | Οι τρεις παράγοντες που "οδήγησαν" στα 38 κρούσματα - "Κρίσιμο το επόμενο δεκαήμερο" (vd)

Αρκαδία | Οι τρεις παράγοντες που "οδήγησαν" στα 38 κρούσματα - "Κρίσιμο το επόμενο δεκαήμερο" (vd)

Τρεις παράγοντες έπαιξαν ρόλο για τη μεγάλη αύξηση κρουσμάτων στην Αρκαδία, σύμφωνα με τον Διευθυντή Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Βασίλειο Διαμαντόπουλο.

Ειδικότερα, ο κ. Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, στις συγκεντρώσεις και τις μετακινήσεις που αυξήθηκαν, λόγω της εορταστικής περιόδου, παράγοντες που συνέβαλαν στην έκρηξη κρουσμάτων την Τρίτη (11/5/2021) στην Αρκαδία.

«Το δυσάρεστο είναι ότι αυτή η αύξηση δεν φαίνεται να υποχωρεί» σημειώνει ο κ. Διαμαντόπουλος και υπογραμμίζει ότι «όλοι οι πολίτες πρέπει να επιδείξουν μεγάλη υπευθυνότητα, από τη στιγμή που άνοιξαν τόσοι τομείς στην κοινωνία.»

Στη συνέχεια, τόνισε ότι είναι παρήγορο ότι έχουν μειωθεί οι νοσηλείες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, κάτι που ενδεχομένως να οφείλεται και στην εξέλιξη των εμβολιασμών.

Τέλος, ο κ. Διαμαντόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επισήμανε ότι το κύριο φορτίο για τα κρούσματα της Αρκαδίας εντοπίζεται στην Τρίπολη, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι είναι κρίσιμες οι επόμενες δέκα ημέρες και ζήτησε την μέγιστη δυνατή υπευθυνότητα από τους πολίτες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...