Υπογράφτηκε η σύμβαση για τα έργα στη Μονή Καλτεζών

Σύμβαση προϋπολογισμού 160.000 ευρώ για το έργο αποκατάστασης των ζημιών στα κτήρια της Μονής Καλτεζών υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου.
Η εν λόγω εργολαβία έχει ως αντικείμενο την επείγουσα αντιμετώπιση των σημαντικότατων άμεσων προβλημάτων στη δυτική – νοτιοδυτική πτέρυγα της μονής, μέρος από την τοιχοποιία και την στέγη της οποίας κατέρρευσε στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου.
Εξ άλλου, ο Π. Νίκας υπέγραψε σήμερα μία ακόμα εργολαβική σύμβαση, προϋπολογισμού 24.400 ευρώ, με αντικείμενο την τσιμεντόστρωση του προαύλιου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Γαρέας.
Σχετικά Άρθρα
- Η 204η Επέτειος της Πελοποννησιακής Γερουσίας στη Μονή Καλτεζών (εικόνες)
- Μονή Καλτεζών | Επετειακές Εκδηλώσεις για τα 200 έτη από την πυρπόληση του μοναστηρίου (εικόνες)
- Πνευματική ομιλία από τον π. Ευάγγελο Παπανικολάου στη Μονή Καλτεζών
- Αποκατάσταση και ανάδειξη Μονής Καλτεζών | Προσωρινός ανάδοχος για τα έργα
- Μονή Καλτεζών | Διήμερες Επετειακές Εκδηλώσεις για την 204η Επέτειο Συγκροτήσεως της Πελοποννησιακής Γερουσίας