Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Φωνή ψυχής" | Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Σταύρου Θεοδωρόπουλου από την Τρίπολη

"Φωνή ψυχής" | Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Σταύρου Θεοδωρόπουλου από την Τρίπολη
Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Σταύρου Θεοδωρόπουλου «Φωνή Ψυχής»  από τις εκδ. Άνω Τελεία βρίσκεται ήδη στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Ο Σταύρος Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1997, αλλά μεγάλωσε και ζει στην Τρίπολη. Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας του Παν. Κρήτης, με ειδίκευση στις Βυζαντινές & Νεοελληνικές Σπουδές. Εργάζεται ως φιλόλογος. Η «Φωνή Ψυχής» είναι το πρώτο του βιβλίο.

Picture

Φωνή Ψυχής είναι η ικανότητα να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες στιγμές, να αφήνουμε πίσω μας τις συναισθηματικές πληγές και να κοιτάμε προς το μέλλον. Είναι μια ικανότητα που όλοι έχουμε και μπορούμε να αναπτύξουμε. Σίγουρα στη ζωή μας δεν γίνεται όλα να κυλούν ομαλά και θετικά· ακόμα κι αν γινόταν, θα ζούσαμε δίχως σκοπούς και προσπάθεια. Οι δυσκολίες, τα εμπόδια και τα προβλήματα είναι αυτά που σφυρηλατούν και δημιουργούν ανθρώπους με πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία. Ανθρώπους που δεν κάνουν πίσω βήματα μπροστά από μια «λακούβα», αλλά με τη Φωνή της Ψυχής περνούν από μέσα της «ατσαλάκωτοι». Το να προσπαθούμε διαρκώς και πάντοτε να αποφεύγουμε τα αρνητικά συναισθήματα και τις δυσκολίες, ίσως μπορεί να βοηθά προσωρινά, ωστόσο μακροπρόθεσμα αυτό που συμβαίνει είναι να κλιμακώνονται και να γίνεται όλο και δυσκολότερο να τα διαχειριστούμε. Σκεφτείτε τις ικανότητές σας, βρείτε τον εαυτό σας και τα όσα έχετε καταφέρει, και τότε μπορείτε να βρείτε κάτι θετικό μέσα στις δυσκολίες.

Εμείς παρατάμε/καθορίζουμε τις επιλογές μας στη ζωή, εμείς αφήνουμε τον χρόνο να κυλήσει όπως θέλουμε, μόνο εμείς έχουμε τη δύναμη να το αλλάξουμε. Αν πιστέψουμε σε εμάς, εάν αγαπήσουμε εμάς, τότε θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε τις λύσεις που χρειαζόμαστε για να νιώσουμε χαρά και να επουλώσουμε τις άσχημες στιγμές μας. Σε κάθε παραμύθι που γνωρίζουμε και που λέμε στα παιδιά, ο ήρωας προχωρά ό,τι και αν συμβεί, γιατί πιστεύει πως μπορεί και θα καταφέρει να φτάσει στον στόχο του. Ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις διαφορετικές από αυτές του παρελθόντος. Τώρα πρέπει να υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι ποτέ δεν θα υποκύψετε, ποτέ δεν θα ξαναπαραδοθείτε στην ηττοπάθεια ή την απελπισία.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
- Εν Αθήναις, Μαυροκορδάτου 9 (Ακαδημίας στο ύψος της Ζωοδ. Πηγής)
- Παρ’ Ημίν, Χαρ. Τρικούπη 11Α (Χημείο)
- Πολιτεία, Ασκληπιού 1-3 (Ακαδημία)
- Πρωτοπορία, Γραβιάς 3 (Εξάρχεια)
ΤΡΙΠΟΛΗ (από Παρασκευή 21 Μαΐου)
- Χαρτί & Μελάνι, Νικηταρά 22Α
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- Πρωτοπορία, Νίκης 3 (παραλία)
- Ακυβέρνητες Πολιτείες, Σβώλου 28 (από την επόμενη εβδομάδα)
ΠΑΤΡΑ
- Πρωτοπορία, Γεροκωστοπούλου 31 (πλ. Γεωργίου)
ΚΥΠΡΟΣ
- Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο στην Κύπρο από τα μέσα Ιουνίου, μπορείτε όμως να το προπαραγγείλετε από τώρα με ένα τηλεφώνημα στην «Περιδιάβαση» (Χρυσόστομος
Μωυσέως, τηλ. 24645646). Η Περιδιάβαση καλύπτει με πολύ χαμηλή επιβάρυνση μεταφορικών όλο το ελεύθερο κομμάτι του νησιού.
Για αποκλειστικά ηλεκτρονική αγορά και παράδοση στην πόρτα σας σε ολόκληρη την
Ελλάδα, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε στη διεύθυνση:

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...