Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Παλαιόχουνη ο Πρωθυπουργός - Οι πρώτες εικόνες

Στην Παλαιόχουνη ο Πρωθυπουργός - Οι πρώτες εικόνες

Μετά τη Μεσσηνία, ο Πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στην Αρκαδία, το μεσημέρι της Δευτέρας (19/7/2021). Πρώτος σταθμός ήταν η Παλαιόχουνη, εκεί που θα λειτουργήσει η μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων με ΧΥΤΥ από την ΤΕΡΝΑ, στο πλαίσιο του έργου ΣΔΙΤ της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων της Πελοποννήσου.

Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το έργο, έχοντας στο πλευρό του τον Υφυπουργό Εξωτερικών και βουλευτή Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάση, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα, τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, τον Αντπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Χρήστο Λαμπρόπουλο, τον πρώην Δήμαρχο Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλο, τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο, τον Άγγελο Χρονά και άλλους.

Δείτε τις πρώτες εικόνες.

 

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 07:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Συρφετός και μούφα ενδιαφερον
    Που είσαστε βρε καλόπαιδα το 2019 οταν χτυπιοσαστε εναντιον του εργου ; εδω μιλαμε για απόλυτη παρακμή Μεχρι και ο Χρονας πήγε εκει Γελοιότητες που δεν πείθουν πως πισω απο τις καθυστερήσεις κρυβόσαστε Νικας κλπ ανθρωπάρια που νομίζουν πως μιλάνε σε μ.....ες.
    Αισχος

  • 1
    1 Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Καμαρωνεις τωραπου μεχρι χθες ησουν εναντιου του εργου.ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗΗΗΗΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 16:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενώ βλέπω πολλά ζαβά, το συγκεκριμένο δεν διακρίνεται εύκολα. Ο λόγος που τους έχουν ντύσει όλους σχεδόν το ίδιο, ποιος είναι; Μην γίνει δολοφονική απόπειρα εναντίον του ανέμελου ή για να μην ξέρει ο κόσμος σε ποιόν να πετάξει τα γιαούρτια; Ουστ, ξεφτίλες

  • ΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑ Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

  • ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ
    ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ? Ο ΤΖΟΥΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ? ΑΧ ΡΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥΣ?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 15:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΔΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ ....... ΝΙΚΑΣ , ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ , ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΟΝΑΣ , ΚΑΙ Ο.....ΜΕΓΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ , ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΗΓΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΡΓΟ . ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΑΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ , ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...